klik..klik..

26 August, 2010

1st Check up

Hari ini adalah hari pertama mama memulakan check up untuk 3rd pregnancy...
memandangkan period mama x regular, jadi kiraan mengikut period dengan bacaan di scan agak lari..
Jika mengikut kiraan period usia kandungan baru saja 7 weeks...
jika mengikut kiraan bacaan di scan usia kandungan baru 5 weeks....
so, next cek up pada 23/9/2010..lepas raya.....
harap sumernya okeh.... 

 Macam ni la tadi rupernya..ms scan...







22 August, 2010

Voucher Cold Storage

Marilah berbelanja di Alamanda....heheee...nanti bole redeem voucher ini..kecuali Parkson....
belanja RM150 keatas dh bole redeem voucher ini...
voucher ini hanya bole di gunakan di Cold Storage Alamanda sahaja...
sampai 31 oktober...so lepas raya la leh shopping kt sini eh.......
nkkkk rasberry........




17 August, 2010

X sihat....

Salam semua.....
harap semua sihat2 sahaja di samping bulan ramadhan ini,
daku 1 family bersilih ganti demam...Adam & Addin pun sama...
cuma bibik terkecuali..sihat sahaja dia..almaklumlah nk balik raya dh bbrp ari saja lagi...
hubby pulak..demam panas..sampai mabuk2...ekekeke....
ni ada kurang sket la..pas g klinik...adam still batuk2..addin dh sihat seperti biasa...
adam dh nampak susut sket badan dia....sebab demam ari tuh...
nasib baik mau makan sket2...
mama dia..sihat2 gitu la........ sekejap loya, mual, nk muntah pening sumer ada.....
1st trimister ni mcm2 la.. ..hope sihat & selamat sampai akhirnya...







15 August, 2010

Happy Birthday Addin Miqael & Adam Mukhridz


14 / 08 / 2010, genaplah Addin Miqael 2 years old..
manakala, mengikut kalendar Islam 4 Ramadhan 2010, Adam Mukhridz genapla 3 Years old..
kalo mengikut kalendar biasa..Adam dilahirkan pada 15 / 09 / 2007
apa pun mama tetap nk wish utk hero mama 2 org neh...
dah semakin membesar & insyallah mereka akan menjadi abang...hehehee..
Addin, sejak 2 menjak ni..asyik merengek sahaja...ada saja yg x kena...
& sejak 2,3 ari ni Adam & Addin demam...
Harapan mama semoga anak mama....berada di dalam kesihatan yang baik..
pada adam, jangan slalu pukul addin..
pada addin, jgn selalu marah2..& lawan2 abang adam...
kalo nk bergurau jgn kasar2 sangat..mama takut tgknya!!
hehehee..



13 August, 2010

Alhamdulilah....

Alhamdulilah....rezeki di bulan ramadhan..
setelah setahun mencuba.. & esk 14hb, genaplah Addin Miqael 2years old..
Bt masa ni...puasa ok..mabuk blum trasa sgt2 seperti 2 hero tuh dulu...
cuma selsema,batuk2 n demam jek yg x baik2 lagik...
TIDO! mmg setia dengan ku...pantang ada port baik..mesti terlelap punya..ekekee..
apa pun, mama berharap ianya selamat sampai akhirnya......



09 August, 2010

SELAMAT BERPUASA

Assalamualaikum......
Disini saya nak ucapkan Selamat menunaikan Ibadah Puasa..kepada sumer kawan2...serta kepada semua pengunjung blog ini....termasuk la silent reader.... yang mengenali diri saya secara langsung atau pun tidak......


04 August, 2010

Macam Sama...Tapi x Serupa....

Salam semua..
lamanya rasa x update blog....
mmmm....entry ni xder kena mengena apa pun..
saja suka2.....
sebab...bila tgk sara, mesti teringat addin..
bila tgk addin adakala teringat pada senyuman sara..... :):):)

ini adalah gambar terbaru mereka..
 
hehhehee....oh yer...sara adalah puteri ke 2 puan bib...ekekke..aka habibnas...
x tau la kalo org laen tgk kan..kalo ku yg tgk ku kata mcm sama tp x serupa..of course laa x serupa..sbb lain jantina n mak pak kan..ekekkeke....
rambut cm nk sama dah...
ekekkee...
cmni laa kot acuan kalo ku ada anak perempuan..wakakakkaa...
sara ni kalo kita panggil jek nama dia dia akan pandang & terus senyum taw..ku suka sangat2 tgk dia..ehehee...
apa pun....suka tgk dagu sara.....
addin skg cm biasa byk bkeras...dh pandai melawan dgn adam.....
ngeeee.....

p/s :- gambar ni saja2 ku publish....opssss..dh mitk yer kebenaran mummy sara.....






SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background