klik..klik..

30 January, 2012

Tahniah Awan Nano ~ HAFIZ ~ VS Adam Mukhridz.. :):)

  Tahniah Buat Hafiz & M Nasir.....
Memang dah jangka lagu ini akan menang...hihihiihhiiii...

Awan Nano neh senyum jek.......

Tapiiiiiiii Awan Nano neh......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

macam garang jek!!! hahahahahhahaa

hehehehee...garang la muka adam tuhhhh.....













20 January, 2012

Fareeda ~ Crazy Price ~ - Januari -

Tadi pagi hujan2 renyai...ku dh keluar p redah ke Fareeda Bangi...tujuan untuk mendapatkan Fareeda idaman neh la kan...ekekekekkek....
kena amik nombor hoccey......nombor no 38...sampai jam 8.35pg...ingtkan aku lah awal...upenya ada lagik yg paling awal dr akuh..ishh ...ish...kuat sunggoh penangan Fareeda neh.....
masuk dlm tuh mereka limit 10 org 10 org...past masa 20minit..aku pg x smpi 20minit pilih.sbb apa yg aku nak tuh ada...neh la kalau dtg pagik kan..

 Tengok yg dh sampai....masa neh dh aku beratur sampai depan Cimb..ramai kan...

Ini masa nk sampai ke atas..nk amik nombor giliran...punya la ramai weh....

Masa nak amik nombor..huhh skodeng2 jap....tuh kaunter utk tebus bonus ( dpt less sapa yg bt slogan kt dlm fb )..heheehe.......

so ini rembatan untuk hari ini.....
Rozanna, Rania & cheetah....

mmmmm...mmg crazy price...lagik crazy apa bila aku bt slogan d Page fareeda...sape bt slogan dpt lgik less..hahahhahaha.........bestt best.....ini jek yg akuh amik utk hari ini...sale neh sampai hari selasa nnti.pastu ada lagik start 27-31hb neh.......







18 January, 2012

Adam, Addin & Adinda Latest.........


Salam semua........dah lama x cte pasal kanak2 3 org neh..ehehehee.....
yang semakin membesar dan besar....
mood nk update blog dh dtg semula..selama ari neh xder la x bukak blog...bukak ajer....dan setiap hari n masa aku blogwalking blog kawan2 taw.....klik 1 1..baca....sesambil cari kenalan baru..hihkhihkhihkh..sesambil klik mereka nya nuff....ehehehehhe.....tgk org nya layout cantik..aku pun cm nak jugak....hahahaa....nanti la tunggu 1 masa nanti....kerajinan yg btul2 dtg ku buat....erk buat ke?? tempah jek lahh erk.... 

Inilah gambar mereka yg paling latest sekali..masa g A Famosa time Krismas ari tuh..panas terik neh...berpeluh2....apa pun mrk npk happy sangat2 pg sini....yerla asik dok umh jek kan....ehehheee
perangai??mmmmm macam2 sudah!!! yg addin sikit banyak cakap dh terang..membebel jek....now dia dh pandai poo poo dalam toilet..cuma belum betul2 free diapers....dia mcm x pandai lg nk control air kencing..hikhikhihk...
adam...cm biasa lah dh skul...dh skul neh mcm2 pulak pengetahuan dia yg lebey2 tuh..asal balik jek...ada jek menda yg dia ngadu itu laa..ini la..apa2 lah adam....
ari neh 18hb...masa d balik td..aku cek beg dia ..ya allah...penuhnya mainan...ptt la nampak kembung jek beg dr jauh mcm berat sangat!! upenya ada toys dlm tuh!! ish adam neh....

Taraaaaaaaa!!! inlah 1 1nya puteri aku tawwww....dia dh nak masuk 9m 21hb neh..eh cepat btul yer..lgik 3bulan setahun sudah.......dinda dh nak berjalan..dh langkah2 sket..tapi mesti laa ada benda dia paut...
ari tuh dia masuk spital taw...sian kena amik darah..x sampai hati nk tgk....gmbr dia kt spital pun ada...tapii xdak mood nk load...x sampai hati tgk....nasib masa time nak amik darah ari tuh..papa sempat sampai awal...jd papa la yg pgg...
setakat ini alhamdulilah...dinda dh sihat walafiat...



Masa neh aku tgh test ngetest topi yg dinda pakai tuh..yer aku juai topi tuh..cantik taw....tapi kepala dinda cm kecik laei...kira lamabat sket la dinda leh pakai..
erk erk dinda..cm anak itik plak dr belakang..ekekekkeke

Dah Lama Rasanya.....

Salam semua....selamat pagik..pada yg menjengah blog ini ( mcm ada..ekeke )
yer...dah lama rasanya x update blog..ishh..mmg busy ler sket sejak adam dh p school neh...time lunch hour balik jap p amik adam pulak...tuh pun nasib baik pagi2 drop adam kt umh opah...pastu anta d p school..balik semula...sampai jam 430..br g amik dia...adeh...mmg ssh nk merewang kemana2 pasneh...mcm dulu...hihihhihihih...melainkan dia cuti sekolah laaaa........

ingt nk update kanak2 neh nya gmbr..tp kt office gambar mereka x byk..t la balik umh....sebab semua gmbr dlm laptop........






02 January, 2012

Adam Mukhridz @ Genius Aulad Bandar Tun Hussein Onn,




Sabtu Kelmarin mama n papa ke sekolah adam..sessi pengambilan uniform + jumpe Cikgu Klas adam serta tgk klas adam......perjumpaan bermula jam 1.30pm...nasib kami dtg awal...xder la bersesak2....asenya kami la org 1st untuk kelas adam ..ehehehee.....

 Di sini la nanti adam di tempatkan...harap semuanya berjalan dengan lancar...segala yuran serba serbi dh selesai....tinggal menunggu hari khamis ini sahaja.....

 opssssssssss.....sememangnya time anta & amik adam adalah lebey cepat kiranya mama park kt parking Carrefour..haruuuuuuu.....

 Ini perkarangan tingkat 1...adalah sangat luas.....asenya ada lagik perabot yg akan di masukkan neh....

 mmmmm..apa la yg d cerita erk...lama jugak mereka menyembang...

 Ini name card adam...bawah tuh kad untuk parents masa nak amik anak2 mereka time balik..kalau xder card tuh x boleh amik....

 Senarai nama di luar kelas adam...ohhhhh...adam nama 1st sekali....
oh ya..adam sessi petang....saja mama mintak petang...sebab xnk kelam kabut kalau pagi2 sangat..

 Dah sampai ke klas adam...mama isi form jap2..cm biasalah..mcm2 soklan nk d jwp...

Inilah teacher adam....nama dia Teacher Aini...lembut jek weii..aku x tawww laaa cner dia ngajar t........ahak..ahak.....sebab aku neh jenis cpt naik angin tuh ckp gitu erk?ekkekeke......
apa pun x kisah lah....
ngajor la anak saya dgn cemerlang, gemilang & terbilang yer teacher...... :):):)

Pesanan Buat Adam :  
Adam, belajar rajin2 yer nak...
Adam, Dengar cakap teacher yer nak......
Adam, jangan buat mcm umah sendirik pulak yer nak....
Adam, jangan kasar2 sangat dengan kawan2 yer nak.....
Adam, rajin2 lah bertanya kalau x paham yer nak.....
Adam, kalau teacher marah...jangan melawan yer nak..diam ajerrk!!





01 January, 2012

Karnival A Famosa

Sebelum memulakan cite rseperti tajuk di atas.........disini daku nak mengucapkan "Selamat Tahun Baru" kepada semua rakan2yg dikenali atau tidak dikenali.......silent2 reader...ewahhhh..ada ke silent reader yek...hehhee...blog merapu neh wehh.....harap sedia maklum...penulisan blog ini adalah kisah suka duka, luahan rasa....tentang penulis, keluarga, anak2..serta cite2 yg dpt d kongsi bersama dan lain2...tiada kaitan dgn sesiapa ya..mau yg hidup atau mati..ehehhehee.....

okeh......jum kita layan pic n cte semasa d karnival tersebut.....

Ini otw ke karnival....christmas....ctk2 jek mereka deco erk..

Kami dok kt sini reramai...syok jugak...sebab tempat yg kami dok neh leh npk persembahan mereka dgn lebey dekat...

Persembahan pertama dh mula....dia neh aku rasa mmg dh kebal 1 badan...sihir kot erk........dia leh minum air minyak tanah tuh....cm biasa lah..dok sembur2 api kuar dr mulut.......bau minyak tanah..adalah sangat kuat ms tuh..

Tu dia..dok sembur2 api kuar dr mulut!

Untuk persembahan ke2..tiba2 dtg pulak rerama neh..x pasan akuh...setiap palang kt ctu ada rerama....,
sibuk budak 2 org neh nk amik gmbr ngn rerama tuh...

Banyak part persembahan neh..neh gajah keluar..saper nk bg dia makan kena beli tebu tuh..yg gajah neh pulak..tau ajer saper yg pgg tebu tuh....dia sua ajer belalai dia..

Ini persembahan ala2 teater...neh konon cm puteri dgn cermin ajaib tuh lah...yg baju merah tuh mak nyah....yg jd cermin ajaib tuh pun ala2 auwwww..hahahaa...

Sangat tertarik dgn costume2 yg mereka pakai...mmg menarik n tertarik..setiap watak yg d lakonkan mmg menjadi..

ada beca jugak...kelakar tul aku tgk pembawa beca tuh..hahhaha

Lastly..mama n dinda..mama jalan keluar ngn papa..ingtkan kami lambat..upenya mereka x keluar2 lg dr sinun......

ok....ini ialah last entry utk thn 2011..tp di update 1 jan 2012...terlambat sketttt......

Happy new year uolsssssssssssss......



SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background