klik..klik..

26 April, 2012

Butterfly Boutique






Salam semua.....
jom jemput ke online butik saya......
cuci mata melihat koleksi untuk si comel anda....

Jangan lupe like ya... tq!




22 April, 2012

Pameran Raja Kita

Assalamualaikum.............
Tadi siang p meronggeng ke istana lama nun...
p jenguk2 pameran Raja Kita..nk la jugak skodeng istana tuh...dh slalu dok lalu..teringin gak nak masyuk..hehhehe..

 Pameran Raja Kita..
lama lagik nk abeh..

Bergambar dulu jap sementara tunggu cik wawan sampai...


Jauhnya weh nak kena jalan..cuaca mmg cantik waktu neh..tapi panas lah....

Dah nak sampai ke atas....mmg betul2 atas bukit neh..


Bergambar kt luar jap..sambil jalan nak p masuk dalam...jauh lgik jugak nk jalan..
besar tul dalam neh...

Dah sampai kt dalam pun...tempat mmg berekon tp mmg xder rs ekon dah..

punyalah ramai umat.....rs aku paling ramai bangsa asing..

 Ini la kt tpt yg agong duduk tuh...mmg cantk lah dalam neh..mmg rekaan ala2 istana betul....

 Ini ic n lesen dia.....

Koleksi jam tangan....

 Bunga emas....mmg cantik lah bunga emas neh..

Nobat..yg slalu mereka guna waktu pertabalan tuh..


 Dah...jom balik..p umh nenek.....
kesimpulan.....x semua tpt mereka open bg pameran..
org sgtlah ramai..saper2 nk p tuh..p la pagi2..awal2..senang sket parking ..x yah jalan jauh..
camera/video/hp kena byr rm3-5..
tempat mmg berekon.tapi kalau dh ramai..harap maklum lerrrrr..
sila sediakan payung...kalau hujan agak susah..kalau panas xper...

** gambar byk sebenarnya..malas nk load sini...tgk la weh dlm fb nun **
*********Tembam nya akooo..seramzzz tgk ******







21 April, 2012

Happy Birthday Adinda Mea Marissa - 1y -


Assalamualaikum.....
Selamat Ulang Tahun Yang Pertama buat puteri mama yang tersayang Adinda Mea Marissa...
Hari ini 21/04/2012, genap la usia adinda setahun...
alhamdulilah....adinda berada di dalam keadaan yang sihat walafiat..cuma 2,3 ari lepa sneh jek adinda ada selsema sikit.....

 Dikala usia saya nak masuk setahun..gigi saya d atas dh tumbuh nak penuh dgn jayanya....
hehehhe cuma kt bawah ada 2 batang sahaja baru..

Adinda sebenarnya susah nak snap gmbr dia kalau dia xder mood....neh mood ok sket la neh...

 Saya suka sangat tgk cerita upin & ipin, Barney & Dora....

" Happy Birthday " sayang........
Adinda dah boleh berjalan sejak 11bulan ....
semoga adinda berada di dalam kesihatan yang baik....
semoga adinda menjadi anak yg solehah...
semoga adinda berada di bawah lembayung kerahmatan allah s.w.t...






15 April, 2012

Hati - Hati

Assalamualaikum.....

hati2..bg yg menerima email sebegini...jangan terus click sahaja yer..apa pun baca dulu....alah...kalau tgk tajuk pun dh tahu nampak sangat tipunya kan...




ada lagik details d bawah tuh..memandangkan printscreen direct dr hp jek..makan x dpt la amek byk...hati2 yer..biasanya bank xkan email..mereka akan direct call dgn owner kan...daku pun dh byk kali jugak lah terima email sebegini......



11 April, 2012

Cotton Kids

Assalamualaikum.....

apsal nth 2,3 ari neh menggila kt cotton kids...
opssssss bukan kt outlet cotton on kids tuh.....tapi kain ela utk kids tuh nha...hehehehhe....neh penangan org dok tag / kawan2 kena tag / org yg komen la neh...sentiasa up jek kan..mata pun up up lah jdnya..hehehehe...

 Cner nth terbekenan corak neh...x terpk utk buat baju raya kot...buat baju melayu la utk 2 bujang mama tuh....utk saja2 pakai..cm menarik jek kan....seluar kalau amik semua car kang mcm baju tdo pulak eh....neh ku beli kain sahaja lah..tailor t suh tailor mama yg jahitkan .....

Taraaaaaaaa...ini corak utk anak dara mama....baju eskem..hahaha...kain kasi polkadot ..cantik kan..cantik kan..........nak buat baju kurung lah.......

opssssss.....jgn x tau..mama dpt 3pcs button free..button dia pun chanteks2.....

oh yer..ku beli di sini...





Gegaran......

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ .......

Uwaaaaa tiba2 aku trasa gegaran ♈ƍ ketara sangat dlm 5minit gitew....takottttnya...kipas ✗ pasang pun goyang2.....ku d atas katil....kuat gler rasanya...........ya اللّهُ ya tuhanku....harap2 malaysia xder apa2 lah..........kesian kt mereka d Aceh sana..baru nak bangkit....harap2 mereka semua selamat dr apa jua bencana...
Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

07 April, 2012

Adam, Addin & Adinda's Weekend...


Assalamualaikum...........
Salam Hari Sabtu.hehehheee...

ari neh panas agak terik jugak.....rs mcm cuaca okeh..makanya bawak 3 kanak2 neh ke putrajaya...kasi kayuh beskal laju sket..hehehehhehe.....apa lagik..ku pun x suka bebel panjang2..apa kata kita layan pic...ngeh3......

 Suka la budak 2 org neh ke sini....basikal tuh x padan dgn adam npknya kecik....nak jugak kan...sebab ada bumble bee...gasakkkkkk....


 
 Ini..lagiklah seronok kan.......susah tul nk snap pic dia....dpt jugak....

 Minah neh cm biasa..ala2 malas gitu nk berjalan.....org suh jalan d pg duduk pulak....


 1st time dia jumpa rumput...dan 1st time la cubaan utk berjalan atas rumput...adinda mcm geli sket lah dgn rumput.teragak2 nk berjalan..hahaa..mama paksa jugak.....

Hhehehee..terduduk atas rumput nangis jap.....

 Ini org kuat..harus ada la gambar dia khen......hikhikhikhik

Abang Addin xmo amik gambar..x larat mama nak jerit2..dinda sama abg adam jek lah eh.


Dah nak maghrib...balik2....penat sunggoh sib ada chipsmore.................




Adam & Addin's Swimming class

Assalamualaikum.....

 Ini last week punya class........masih takut2 lagik kayaknyaaa.....


~ Happy Weekends~



02 April, 2012

Selamat pagi.....

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ .......

Selamat pagi semua bloggers / silent reader (ecececece..perasan..mcm la ada ramai kan..) ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ ...../ rakan2 sekalian......

Ari neh pagi2 dah hujan...lebat pun boleh tahan...jem toksah ckp lah...merata ceruk jem...konon nk ikt short cut..Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ .....

Apa pun.....tetap monday blues..........

Selamat bekerja semua.......
Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

01 April, 2012

@ioi Palm Garden..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ ......

Good morning......

Sedang menunggu adam & addin ..
Swimming clas.....
Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background