klik..klik..

29 August, 2013

Implanon...

Assalamualaikum.....

Ni nak cte pasal menda alah ni..dah selamat ku tanam dalam lengan..harap2 ianya berfungsi dgn baik la ea....hehehe... X silap dh 2bulan pakai..so far so good...cuma masa d awal2 lan tu ada la bleeding dlm seminggu 2..doc cakap normal...selagik dia x mengganggu kita doc x kan bg ubat.....pastu tangan ada rs lenguh2 sikit la...lepas tu ok dah....

Bp lama proses pemasangan?
X lama doc tu buat..dalam 10minit jek...siap ada cm warranty card lagik..kekeke..bila nk bukk nanti bawak kad tu....

Sakit x?
Mmmm..ada la risik2 tanya kawan sakit x pasang tu...ada yg kata sakit...tp masa ku pasang ari tu x rs pun sakit itu......alhamdulilah...

Bp lama pakai?
Pemakaian selama 3tahun..lepas 3th. Ianya x berfungsi dah...nanti ada la sikit operation untuk keluarkannya...

Kos mcmana?mahal x?
Daku buat kt hospital tpt ku bersalin....kos dalam 500+...org ckp kalau nak murah p LPPKN..daku x pg sana sebab xmo ulang byk2 kali..kekeke..kena tunggu period kan?memandangkan period ku x teratur agak ssh la..lagikpun aku jenis malas tunggu lama2...hehehehe..so,kalau nk betul2 murah p LPPKN harga dalam 300+ x silap.....klinik biasa yg buat ni ku tanya pun dalam rm500+ jugak....

Ganggu susu badan x?
Alhamdulilah setakat ini susu badan ok.... :):)

28 August, 2013

Downy Parfum Collection...

Assalamualaikum....

Daku ni mmg peminat pakai downy...nk try yg laen2..malas...takut x sedap bau..nanti x pakai peram gitu laaaa..kekekeke..sblm2 ni pakai downy kaler biru ttp pink tu....bau sedap ajer la...lagik2 bila baju dh kering kan..

Td aku p beli yg baru nya bau..botol pun unik ajer kalernya...kaler hitam..biasa mAna ada kaler2 hitam ni kan.......heheeh dan dh guna pun tadik...mmg wangiiiilah........

27 August, 2013

Adinda x sihat....

Assalamualaikum....

Sian adinda dia x bp sihat batuk,selsema n sikit nak demam...hari ini mama byk urusan nk kena selesaikan..xder pilihan laen adinda terpaksa ikt..bibik x bAlik lagi kan......

 Good girl adinda.....

26 August, 2013

My 4a's...

Assalamualaikum....

sekian lama rasanya x update blog.....sejak pregnant...terbawak2 ke lepas pantang...sampai la dh nak naik keje next week...baby addina dah nak masuk 3m pun..
ini la gambar terbaru anak2 anakku!!! kekekeke....
terima kasih la pd yg sudi jenguk2 blog ini walaupun sekian lama rsnya x berupdate....inshallah akan di update selalu lps ni ea..hehehehe.....

14 August, 2013

Happy birthday addin miqael....

Hari ini 14/8...birthday addin miqael yg ke5...thn ni no toys yg besar2 ya...mama dh bawak p jalan2....semoga addin menjadi anak yg soleh..rajin belajar..dgr cakap mama n papa... Luv u sayang.......

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background