klik..klik..

29 November, 2013

Laman Grill...

Assalamualaikum....

Malam ni tekak kami nak western...jadi pergilah kami ke tpt yang berhampiran......cuaca pun mendung jek dh petang tadik...

Addin & mr papa.....nak jugak duduk ngn papa dia neh.......

Fries & air yg sampai dulu..jadi layan fries dulu...

Ini lamb chop...aki order yg ni..makan sama adam..besar ni....sangat sedap hokeh!! Kalau p laman grill jangan lupa order ni ya....kuah dia tu sangat sedap.....

Mesti nak order ini jugak... Meat's lover combo...ni makan sorang mmg x abis aku cakap...sapa yg bole abiskan mmg hebat...ni pun sedap tau!! Ada lagi 1set combo..rsnya laman grill s alam ada kot...kajang xder....

Aku ni bagi makan pe saja mmg ssh betul2 nak abiskan..nasib ada hero yg kuat makan..tgk dia perabihkan..adam badan kurus sangat..kenapa la..tp kuat makan!! Roti gardenia yg besar tu dia bole abiskan sehari..bibik kata dia dok umah ni makan saja..aci lantu bik..bibik kan rajin dok dapo...agagagagaga....

28 November, 2013

Tamat sudah....

Assalamualaikum....

Tamat sudah pengajian/persekolahan Adam untuk peringkat tadika...x lama jek lagik adam bakal lalui pengalaman yang baru pulak...di situ nanti banya benda yang harus adam pelajari dan berdikari dengan sendiri...mama agak risau ok!! Hehehehe....



Ini gambar 1 klas adam...x tahu la mereka ni ada ke nanti yg akan bersekolah 1 sekolah dengan adam untuk tahun depan....

Tahniah adam...jauh lagi perjalanan hidup adam...mama doakan adam semoga berjaya dalam hidup untuk mencapai cita2 adam...semoga beroleh kesihatan yang baik...semoga menjadi anak yg soleh........

26 November, 2013

Pelikat pants..

Assalamualaikum....

Pelikat pants.....2,3menjak dok dgr2 ayat ni...aku pun mengoogle la cner rupanya...oh rupenya by afdlin shauki.....kain pelikat yg dibuat jenis seluar..mcm aladdin...cantik jugak...
Batik pun adoo..aku x kenan la hahaa..gelak besar kalau aku pakai kot..dh la x reti pakai kain batek..kehkehkeh....

Tadi kami ada hal area wangsa maju sana.....jd kebetulan lalu area kedai ni..maka singgah la kami ke kedai ni......ssh btol nak suh dia amik gmbr....ni secara paksa rela la tu..kekekee...

Ini la pelikat pants nya...aku yg pilihkan warna..ku amik green n brown...cantik ...pinggang dia jenis mcm pinggang boxer tu.....bawak bercerut.....

Ada kenan??online pun ada jual...sapa mau jd ejen??p la call..mereka x launch lagi tau...

22 November, 2013

Tiket dah amik..

Assalamualaikum....

Selamat pagi semua....😊😊😊☺️☺️

Tadi kanak2 sek pagi ari ni..seronok mereka sesekali sek pagi...thn depAn start la adam pagi ptg yer.....

Tadi anta mereka..pastu amik skali tiket utk esk.....

Dapat 4pcs..sebab 1org 2tiket..jadik esk mama angkut la opah sama maksu n paksu ea....papa x dpt sbb papa ke a work.. 😚😚

20 November, 2013

Boon Squirt

Assalamualaikum...

Aku ni dh beranak 4...pun masih teruja bila sampai masa anak dh nak buley makan...lagik beberapa ari sahaja addina akan masuk 6m..tiap kali dia tgk abang ngn kakak makan dia yang terkinja2 mcm nak bg dia makan..lahai adik....kesian plak aku tgk.........

3ari lepas ada aku bt puree buah bg kt dia sikit...bibik cakap dia suka sangat dapat makan...xperla selang2 hari aku ckp ngn bibik bagi dia makan sementara nak sampai umur 6m+...xmo la bg awal2 sangat kan..semua anak2 gitu...

Sekarang ni dh mcm2 makin canggin...aku pun excited tgk menda alah ni..aku xmo kasi bibik banyak ssh jugak..aku mau dia hadap jaga anak2 aku time aku xdak...kekeke..makanya aku belikan yg ini.... Taraaaaa!!! Hahahaha...


19 November, 2013

Aeon big member card

Assalamualaikum...

Sementara tunggu adam abis kumon tadi...p la bt kad ni jp..free jek dan x lama pun..isi form dpt la kad...

Sape2 belom bt p la bt..tgh free ni kan...hiksss.... ;)

06 November, 2013

Made in Indonesia...

Assalamualaikum....


Kt malaysia ada ke juai cm ni wei??1st time aku nengok..masa g bandung dulu x ingat dah..ni bibik bawak balik..sedap pulak aku rasa.....


SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background