klik..klik..

31 January, 2014

My 1st collection of Pandora

Assalamualaikum....

Nak cerita neh...benarnya dh lama aku aim produk pandora neh..dr tahun lepas gak la....nth cner leh minat plak kan....dan ku usulkan pada en somi...nampak dia cm ok..tiada bantahan apa2 pun...kekekeke..muahhhhh...papa!!!! 

Dan di awal bulan ritu dia menemani aku ke butik pandora..telahkan aku dh ada bracelet...jd kena la cr isinya kan.....isinya bole beli bila2 masa sahaja..janji ko dh ada bracelet..aku memilih bracelet jenis silver...dan keinginan aku nak bt tema ada warna merahhhh...maka ini lah hasilnya....

Dan inilah hasilnya!! Nampak mcm dh penuhkan..tp aku rs kena add lagik 2pcs maybe openwork/charms/spacers...dangle pun bole...ini namanya tema red pink cherry daisy blossom..hehehe..aku yg namakan tu..sbb kan ada bunga daisy pink tu sama murano pink cherry....


2nd blet aku bercita2 nak bt warna purple/terkoish..kena tgk dulu isi2 nya punya warna.....arghhhg skg termimpi2 aku red pave itu!! 

Berhati2 beli pandora online ya..banyak fake..aku nasihatkan pg beli di butik sahaja!! 

Sekian!! 

Quinny Buzz nak di letgo...

Assalamualaikum.....

Hiksssss....
Ok...aku nak letgo quinny buzz ini dengan harga Rm1200...condition masih ok..jarang digunakan...
 
Dan aku telah pun mengorder babyzen yoyo..hikssss..pada saper2 yg berminat bole la whatapp/sms aku yer 0182804408





27 January, 2014

Addina @7+mths

Assalamualaikum....

Addina dh 7m+...cepatnya masa berlalu dik...terbayang2.. Jugak tendangan adik masa dlm perut mama...sbb..adik la yg paling kuat dr abang & kakak...mmg mama dpt bezakan....

Now...adik dh start cuba2 utk berdiri 2,3 menjak ni...mama pun kdg seram2 jugak..takut adik x kuat lg pgg ke kan...

Tengok dia cuba nak p kt papa yg tgh tido..usaha dia untuk bangun...akhirnya berjaya jugak...

Nha berjaya jugak dh dlm bb cot dia....dapat berdiri bising mulut dia..mcm nak bitau mama dia dh bole berdiri...

Duduk toksah cakap la kan..mmg dh expert..hahaha..bila mama ckp jom tido nak dik...dia mesti jerit kuat2...maknanya x nk la tueeee...


Dalam bb cot dia.bagi pe saja menda dia mmg leh main diam2..kalau ada gangguan dr abang n kakak..mmg good bye la toys2 segala bagai....


Seronok ea dia.........moga membesar bagai johan!!!

10 January, 2014

Poney Sale...

Assalamualaikum....

Menda alah ni dok dlm letter box tdik...mcm menarik jek...sebelum2 ni xdak plak dok tepek2 misteri gift la...x tau la aku best mana ni..kalau nak compare dgn sale2 tahun 2010 - 2012 tu mmg best!!! 

Yer setiap kali poney bt sale ni aku akan p..beli ke x belakang crita..kekekeke..kalau best aku akan ulang la...kalau x best skali tu ja lah...hahahaha.... 

Ni nak CNY ni..mcm best jek dia bt..x tau la nak cakap aih...sapa rajin tu p lah..ni dia bt kt pejabat urusan Poney...dr highway sg besi tu buley nampak tulisan besar Poney neh..tpt ni x la besaq mana..rumah kedai ja...kalau anak 2-3org nak bawak tu..elok la hampa bawak tukang jaga.....atau x yah bawak anak...stroller??lagik la x leh nak masuk...
X tau la plak kan kalau depa dh upgrade tepat tetiba jd tpt ala2 BBW kan...hikss...

09 January, 2014

Tahniah mak!!!

Assalamualaikum...




Tahniah buat mak aku....semalam ada courier datang anta surat neh....bukak2 tgk mak menang Samsung Led Tv 40"....wowww..bila aku tanya mak masuk contest apa...dia blur2..dan jwp xder masuk apa2 pun.....owh...maybe melalui clubcard yang mak guna kot...

mak aku ni dia suka p tesco tu beli brg dapo kt sana..kadang melepak2 dgn kawan2 dia...( sebaya dia lah kan )..rezeki mak.....alhamdulilah..... mak pun slalu dapat menang contest/cabutan bertuah...boleh di katakan mudah la jugak..rezeki memasing kan....

inshallah tv ni nak p amik ari ni.....bagi kt orang lah mak!!! ngeh..ngeh..ngeh.....

07 January, 2014

Sekolah baru Adam...

Assalamualaikum....

Hari ini masuk ari ke4 adam memulakan sessi persekolahan baru di tahun baru...adam masuk darjah 1....sebelum start sekolah mAmanya dh risau..dh bayang mcmMana la nanti adam time nK pg membeli makanan...mama risau jek budak2 berebut..sebab adam ckp ssh la ma kadang2 nK beli makanan..mereka nak berebut...alahai.........nasib baik sebelum pg sekolah adam dh makan siap2 untuk tgh ari..jd perut xder la rs kosong sangat kan..

mula2 adam ada bawak bekal..lps tu dia xmo..bila aku tnya dia jawap...bekal2 ni budak perempuan jek yg bawak...arghhhh..adakah dia segan????dan dia perasan gegurl jek ramai bawak bekal????adam ni dgn perempuan kdg2 malu..kadang2 suka mengusik...


Sekolah pagi adam ke kafa dulu...sampai 1030pagi....pagi2 dh kena bangun kan adam...hiks...nasib adam x byk ragam masa bangun pagi....

Walah!! Bawah sekolah kafa ada kedai apek jual stationery dan macam2 seneka menda....ini adi pertama tgk tu.......

Balik sekolah kafa..dalam tgh ari ke sekolah kebangsaan pulak....





Ini masa ari pertama ari tue..kesian tgk mereka2..ada tu sampai terlelap lelap...klas adam di atas tingkat 1..nasib x tinggi sangat..kekeke...


Alhamdulilah adam nampak seronok kt sekolah baru dia...dia cakap..dia dpt ramai kawan baru..ada jugak kawan2 dr genius aulad dulu....

Yg ini belum start skul lagik masa ni...sibuk dia nak masuk dok skali ngn adam...addin oh addin!!! 

Ok adam n addin..belajar rajin2 yer....jangan nakal2 kt sekolah yer...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background