klik..klik..

12 February, 2014

Demam pulak dah...

Assalamualaikum...


Tengah2 malam tadi jam 3-5pagi dia asik bangun2 jek..upenya muntah2....eee aku dh risau demam ke dia neh..dia kata dia x demam ok ajer.....ok la..pastu dia tido balik..sampai la jam 630pagi aku kejut utk p sek kafa..dia kata dia ok...x demam...ok lahhh..siap2 pg...masa ngam2 sampai depan sek kafa nak turun..dia muntah lagik...dia ckp dia ok..aku pun ok lah.....

Pas balik 1030pagi td..opahnya ckp dia demam...balik tido ajer...jd petang ni dia x p skul la....dh melepek jek aku tgk..dan badan pun ada panas.....alaahaiii adam..jom la cpt2 p jupe doc..amik mc skali....jangan le mcm2 adam oi....harap2 xder apa2 la adam....


04 February, 2014

Addina @KPMC day 2


Assalamualaikum..

Addina nampak dh beransur pulih...tapi still dalam pemantauan lagik...alhamdulilah..menyusu & makan dia nampak ok..tido malam pun ok...
Siang mama dia kena kerah tenAga lebey..haruslaaa sebab nak sama ngn tenaga addina kan..kikikiki...




Time ni br lepas mandikan dia..aku ber2 jek ngn dia..hubby p beli bfast..walah!! Aku tpaksa bg dia ipad suh diam jap...kemain meligat ko addina nak!!
Ok kasi cpt semboh leh kita balek!!!

03 February, 2014

Addina @KPMC Kajang

Assalamualaikum....

Addina kena warded pagi td...selsema & batuk...batuk baru dpt semalam..mana la dpt ntahnya..abang2 & kakak sihat walafiat....pergi trus jupe pakar tdik..tgk2 paru2 ada jangkitan..sian addina...nampak aktif..tp dia cm x selesa...

Time menunggu turn...mengantuk + x larat pun ada....hidung pun leleh2 sudah....

Doc cakap kena ward...sebab kena neb every 2hours..nak bg cepat...ni time dh dpt bilik...dia mmg nampak aktif..tp mama yg pgg dia rs dia cm x selesa...sian addina..mama pun ada history asthma..dr 4org anak 3org yg kena gini..time umur mereka cm dina neh...abang addin jek x....

Baru lepas neb & menyusu..mengantuk dah ni...pastu poo poo..alhamdulilah..poo poo dia ada keluar lendir....

Tido jugak akhirnya..harap2 lama la adik tido..sebab siang adik x tido lama..mama ada request buaian kt spital..x sampai2 lagik....xder buai pun xper..tp lama sket la dia tido kalau berbuai..hikssss...

Semoga adik cpt semboh...mama risau!! 

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background