klik..klik..

30 April, 2015

Mood cuti sudah mari...... :):)




Assalamualaikum...

selama hari ni asyik pg ikan sama udang..kali ni kita test pulak di lautan luas...hiksss...bole ke aku ni..bole ke...takot mabokkkkk....kehkehkehkehkeh..semoga perjalanan kami ke sana dipermudahkan..amin....






26 April, 2015

Addin & Adinda

Assalamualaikum...

Kalau dah hadap menda alah ni bilanya nak tido pulak???


Tido la wahai anak...mama impikan tido yg lama d hujung minggu..kekekekeke...

Babai...gud nite..

23 April, 2015

Happy Birthday Adinda....

Assalamualaikum....

21/04/2011 - 21/04/2015
Selamat ulangtahun kelahiran Adinda Mea Marissa yg ke4.. Mama half day pada hari tersebut..bagi memenuhi permintaan adinda yg nak kek..kek..kek...

Mama dr opis terus ke ioi city mall... Adinda sama cik nuun dan acik mia dia dr rumah terus kesana...kita jupe d sana....



Sampai ioi mall..terus mama p cari kek..oh ada wondermilk sudah bukak...ok mama beli kek di situ sahaja..adinda nak kek choclate...mujur la ada kt situ......beli terus mama ke dip n dip..mereka dh kt sana...

Sampai ajer..nasib la ada 2 orang ni..terima kasih la..dalam bantu membantu ea...hikssss....bukak jek kotak kek..huhh semerbak bau..sedap......


Bawak 2 org gegurl ni..ya ampun mereka bt mcm kedai sendiri plak...hahahah...

Lolipop tu asalnya atas kek punya...makan kejapntu jek la..bukan sedap pun kan..

Ok adinda potong kek dah...lepas la hajat dia tu...dulu dia x reti lagi bt permintaan2 ni..skrg dh pandai....


Happy ea kakak....



Susah ya amat nak amik gambar mereka ber2 ni...terjerit2 la mama..dari volume 1 jadi 3..hahahaha..

Bersama2 mama.. Abang p skul..papa keje..jadi kita jek la..weekend pun belum tentu kan..xmo serabut2..kita pg hari biasa...org pun x ramai..

Bersama cik nuun & cik mea mereka..xder 2 org ni x berani kot mama nak bawak 2 org neh...hikssss...




Balik umah kita sambung lagi potong kek dengan abang2 ea....

Happy birthday buat adinda mama sayang..semoga dinda beroleh kesihatan yang baik..ceria2 selalu...berada di bawah lembayung kerahmatan allah s.w.t.semoga adinda menjadi anak yg solehah..taat pada ibu bapa..menjadi anak yg berguna kepada agama,bangsa dan negara kelak nanti...amin...

18 April, 2015

Spotlight The Mines.

Assalamualaikum...

Spotlight The Mines baru bukak 11/4/2015 ari tu..malam tadi saja jalan2 masuk sana..wah! Besar..banyak keperluan barang2 rumah d sana.. Yg suka menjahit,baking2 pun ada..macam2......fabric2...mesin2 jahit pun sama...yg suka2 seni pun..elok la p masuk sana... Hikssss...jom layan gambar...












Sila la sila...sekarang ada sale..nak join members pun free sahaja...
Spotlight
The Mines, Level 4 (bangunan lama)

12 April, 2015

Lexis Hibiscus Port Dickson.

Assalamualaikum....

Lexis Hibiscus....baru bukak awal bulan ari tu.sekarang mereka ada buat promosi sehingga 31/5 ini.

Sekarang ni promosi hanya di buat yg atas air punya sahaja.mereka baru bukak yg 2 daun...berminat?? P cepat2 booking.... Hiksss...

Jalan masuk utama dr jalan besar.masih belum siap lagik..x susah cari hotel ni.Signboard banyak atas jalan...

Kedatangan tetamu pada hari itu di sambut dgn pertunjukkan dr staf2 mereka.kalau tgk bonzer2 mereka punya staff ni... Cek in jam 4ptg. Cek out jam 12tgh ari.lambat, maybe nak cuci pool tu kan..

Dah bosan nak tunggu ke bilik.penat pun yer kot.sbb balik dr kumon terus pergi kan..

Nak ke bilik kena naik buggy ni..beroperasi 24h.kalau bilik dekat, bole jalan kaki jek.tapi x bilik kita jauh nun ngadap laut...kalau nak keluar, call jek mereka..

Sampai2 dh ada staff yg sambut kita kt kereta..dan terus amikkan barang2 kita.



Sementara nak tunggu cek in..makan dulu..minum2 dulu..

Ini nombor bilik kami... 036 agak jauh kedalam.kalau jalan kaki mandi peluh la..hihihi...



Dah sampai bilik..bilik ni best kaya dgn bantal2...hikssss...

Si bulat2 addin dah x sabar2 nak keluar...mama kata nanti dulu..mama nak riki2 kawasan...

Bawah bole nampak air laut.masa baru sampai ptg tu..banyak obor2 kt bawah tu..anak2 jarang tgk hidupan laut yg pelik2 neh jadi berpeluang la pd hari itew...makanya ala2 jakun lebey la tgk obor2 khennn..haha..
selain bantal, bilik ni kaya jugak dgn towel2... 
Pemandangan cantik sangat kalau cuaca cerah..angin pun kuat...nak honeymoon pun buley..tapi jgn la hampa amek yg katil ada 2...satu jadik lah kan...kami ni anak ramai 4orang..kekekeke...

Pemandangan di siang hari...panas terik nak jalan2 pun...

Malam2 ada show kt bangunan sinun..sana belom bukak lagik..maybe dalam june nanti.sana pun ada private pool..next time bole la kita try kt sana pulak..

Pagi2 dah nak mandi pool x sabar2...oh nyaman sungguh udara disitu...mama la jaga 4 kanak2....dhbesar sket, cakap pun dh boley paham kan..adik jek la x paham lagik.

Budak 2 org ni bikin mama panas bila mereka dlm pool...dalam mcm ni pun bole nak bergusti..gagagagaga...

Kan...dalam air pun nak bergusti...

Kedalaman pool agak dalam jugak.mereka ber2 ni dh biasa dgn pool,tapi kena tengok2 jugak..sebab tepi laut..mama ni merisau jek manjang..hiksss.....

Pool dia agak dalam..kalau kanak2 yg x reti berenang mmg kena awasi.kalau tgk mmg mcm x safety.kalau budak yg paham dah ok kot..yg penting kalau ada  kanak2 sebaiknya ada la dewasa sekali kt dlm pool tu.


Ok gambar banyak dlm pesbuk 😆😆😆

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background