klik..klik..

24 August, 2015

Weekend .....

Assalamualaikum....

Macam biasa every weekend kadang 3 org ni akan teman mama pg poslaju...kalau x 3 orang adinda seorang jek..semalam 3 org ikt.seorang lagik biasa la menempel sama atuk saja....

Kakak adinda...dia ni selalu mintak mama amik gambar dia...hiksss..adik mcm biasa la..layan susu lepas tu nak tido...abang addin sorsng2 d belakang layan ipad..almaklumlah ipad weekend saja dapat kan...krik..krik..krik...

Peace no war.....



Risaunya mama dengan keadaan mata wang malaysia sekarang....segeralah kembali pulih.....simpan wet dlm peti besi jek lah....tapi nanti x dpt lak nak click..click..kekekeke..

17 August, 2015

Worksheet fun....

Assalamualaikum.....

Bertukar angin pulak...kita buat latih tubi guna kertas mama print..asik guna beli buku jek kan..tgk ada rajin x??banyak soalan x??banyak bunyi x??mama kenapa kena buat banyak ni??hahaha..banyak soalan tau kanak2 ni kalau suh bt latih tubi kt umah....lenguh tangan la mama...nanti sambung la mama...warna tumpul la mama.......


Gagagagagaga....

Cuba tukar pulak....
Bole dapatkannya di www.worksheetfun.com


14 August, 2015

Happy Birthday Addin Miqael.

Assalamualaikum...

Hari ini hari dia....... Hihihi...









Hari ini 14/08/2015,merupakan ulangtahun kelahiran hero ke2 mama Addin Miqael yang ke 7...semoga addin senantiasa sihat selalu...dengar cakap mama & papa...senantiasa jugak menjadi pelindung kepada adik2 addin...belajar rajin2..semoga cita2 addin tercapai...we love u dadin!!! 

13 August, 2015

Himalaya Herbals...

Assalamualaikum.....


Pernah dengaq dan tengok kan set shampoo Himalaya Herbals?? 
Nak bitau ni...sekarang ada promosi untuk 3 barang ni...dalam Rm68+..Cepat-cepat dapatkannya di outlet Himalaya yang berhampiran ya...

Ok ke x shampoo ni??
Untuk kepalaku yg jenis kelemumur ni sangat elok..bau wangi tu xder la sangat shampoo ni..biasa la ala2 Herbals kan......... Apa pun..sangat umppp....👍👍👍😀😀😀 kekekeke...

10 August, 2015

Adinda pg Zoo Taiping.

Assalamualaikum....

Adinda sekarang ada kt Ipoh...menemani cik mia nya buat kawan..skg buley la adinda yek...lepas2 ni x dapek dah....cik mia dh ada baby..dan dinda dah nak pg skul nanti...


Sakan dinda ea...semalam dinda pg Zoo Taiping..last Dinda pg Zoo masa umur Dinda 5bulan x silap mama.Kiranya ni 1st time la Dinda pg Zoo dgn umur yg dh paham bahasa untuk mengenal apa itu Zoo..binatang etc kan....

Mama amik gambau ni kt pesbuk acik mia...kekekeke....


Sandal tu dinda bawak...dah muat ke??x longgar ke?ni sendiri amik ni..kompom!!




Kenal x dinda zirafah tu???Hikssss

Rajin la sangat pak ngah ngn cik mia melayan dinda..dengan cik mia tgh sarat tu...dinda jgn nakal2....



Mama tau...kalau dh gaya badan gini,mmg dinda tengah terjerit2 panggil binatang tu...

Berani ke dinda???? Hehehehe....

Bila dinda nak balik?ada yg bertanya dgn mama kt pesbuk..oh tu mama x dpt nak bg jawapan bila..hehehehe..bergantung pada kerja pak ngah kan.......

Ni balik nanti abeh kt semua orang dia bercerita ni....paling d syok cte kt abang2 dia..kalau abg2 d kesah mmg mcm marah la kan..kalau abang2 bo layan mmg bt x dgr jek lah.... Hahahaha....

05 August, 2015

Kambing Perap Sejuk Beku...

Assalamualaikum....

Nak cerita ni pasal kambing perap sejuk beku yg sedap...serius mmg sedap...dah banyak kali beli kambing perap mcm ni..tapi ini jugak yg menjadi pilihan....hehehehe....

Produk muslim...sangat puas hati tau....bila dah siap bakar lagik sedap...banyak pun banyak kan....

Datangnya dengan sos lada hitam..yg sangat sedap jugak...sos ni aku mcm berjimat2 jek makan kdg tu..hahahha..sebab nak makan cicah ngan roti plak nanti..kekekeke..

Ni nha tengah atas dapor....ku suka potong kecik2...almaklum anak2 suka makan gak kan.....nampak x cantik..tapi sedap tau!! kalau ada yg berminat bole la pg terus ke FB beliau atau website beliau...

FB : Hatinieskitchen
Website : www.hatinieskitchen.com.my


SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background