klik..klik..

24 January, 2016

Equatorial Hotel, Penang

Assalamualaikum...

Cuti sekolah hari tu kan..balik dr Birthday Karl Zaffran kami menginap ke Penang pulak...Hotel penuh masa ni..dapatlah Equatorial Hotel Penang..

En d kata nya aku..kekekekeke...

Ni amik nanti bg kt bibik,dia suka kumpul menda2 gini..

Sampai pun ngam2 la bole cek in..

View dari bilik kami..dr kejauhan kiri kanan nampak la ke2 2 jambatan Pulau Pinang tu.Kiranya kami d tengah2..


Hotel ni pulak ada channel cartoon.Si Adam ni,dapat ajer la mencari channel tv.Memang mana2 sampai hotel dia akan amik remote dulu cari.Jupe pulak..sepanjang kt sana mmg tgk cartoon gak la kami.


X senang duduk dh ni ngajak pg pool.Kita kena tunggu papa,kasi papa rehat tido dulu baru leh p.Dan papa kata lepas solat asar,barula memasing diam kan.

Gajah ni pun penat tau...

Selagik x turun ke pool merapu meraban 2 orang ni.Dah siap solat,tukar baju terus.



Masa ni orang x ramai lagi kt pool.





Pool dia cantik..besar..air terjun pun laju.




Kanak2 2 org tu x leh lepas dr warna biru gelap tu..haha meraung la dinda oi!!


Mama dan adinda...

Malam lepas maghrib,keluar p cari makan..ke Gurney Plaza lagi kami.

Ramai orang malam tu nampaknya..parking betul2 depan gurney plaza ni...

Cadang nak makan nasi lemak tu..sekali ternampak pasembor ni,sedap jugak..konon2 x nak makan dah..papa kata dh alang2 datang makan la lagik kan..kami ni bukan jenis layan nasi kandar,jadi siang malam tu layan pasembor jek lah..kekeke.nasi lemak pun sedap.

Otw balik tu singgah bergambar kt sini..sekejap jek,sbb 4a's dh mengantuk kan..

Babai penang nanti kami datang lagi naa..

18 January, 2016

Happy Birthday Karl Zaffran

Assalamualaikum...

Bulan 12 ari tu,balik dari Langkawi kami menghadiri jemputan Hari Jadi Karl Zaffran yang ke 3.Karl merupakan sepupu ke 4a's kami..

Haraplah crita ni belum basi ya..hehehehe....

Majlis diadakam di Monrods Kulim.Terima kasih banyak2 pada ibu & ayah karl zaffran yg menaja penginapan kami di Kulim.hikssss...


Tema Birthday tahun ini Burberry.Nasib la senang temanya..hahahaha..jangan x tau goodies ngan label botol air ni semua ibu karl zaffran yang buat sendiri.Rajin nokssss..

Ini lah birthday boynya bersama ibunya....cool gitew....

Macam biasa penyibuk no 1,di mana2 majlis..

Karl dengan abang2...ni semua cousin karl zaffran.

Ok time potong kek..ahai!! Anak2 ku jugak disitu..dinda addin!!


Beria sungguh 2 orang ni!



Bersungguh 2 orang ni telan kek..

Abang adam & addin.


Ini baby Kejora,adik kepada Karl Zaffran.Eee mama dok geram kt dia,tapi dia xmo langsung kt orang tau...

Kejora,geram mama..dengan papa jek dia mau,tu pun sat2 ja...muahmuahmuah...

"Happy Birthday Karl Zaffran" 


15 January, 2016

Believe 5D Art Museum,Langkawi.

Assalamualaikum...

Harapnya tidak la basi lagi cerita ni yer...cerita p langkawi ritu la x abis2 lagik...

Kami masuk sini...





Cantik amik pic kt basikal ni..susah betul mama dan papa nak amik berdua.


Adam jek la pun yg ok nak melayan gambar2 ni...







Tempat ni betul2 jalan nak ke jetty kuah dalam shopping mall.Tapi shopping mall ni sendu lah..hahahaha..masa kami masuk sini pun xberapa ada orang...tempat ni best..orang x berapa nak tau ke x tau lah..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background