klik..klik..

02 February, 2017

Selamat Bertunang Nurul Sharwani & Farhan


Assalamualaikum..

Alhamdulilah nurul sudah selamat bertunang.Pertunangan di antara kutub utara & kutub selatan.Kikikikikiki...


 Sampai2 jek 2 org ni mmg hadap la si nurul ni sampai sudah.
 Especially makcik ni..


 2 hantaran jek mama snap.Kenapa ntah 2 jek ada pulak bila tgk.Semua hantaran yg ada ni nurul buat sendiri.Kreatif & rajin.

Adik pulak ngan maksu nurul.

 
 Mama jugak haruslah khen..kekekekkee

 Alahai adik..dia dh mengantuk sebenarnya dan ajak balikkkkkk..

 x dapat gambar penuh,tpt nak berdiri limited sebab ramai amik gambar.

 Bersama2 bakal mak mertua dan mak nurul.

 dah masuk tgh ari sikit mereka mintak tuka baju,layankan ajer janji x merengek.Cuaca pun agak panas hari itu.





Menu pada hari itu.Masakan kampung sedap sangat nikmatnya.Jarang dapat kan.kikikiki..ada lagi menu lain,kambing masak gulai kurma,kari ayam,pulut dan bubur labu.Nikmat sungguh makan ari tu tu.kebetulan cheat day mama kan..paling rare sambal belacan tu lah!!

akhir kata...

Selamat bertunang buat nurul sharwani & farhan.
inshallah bulan 4 nanti jumpa di Kedah & Johor noh....




01 February, 2017

Short Trip ~ Penang ~

Assalamualaikum..

ini merupakan short trip yg pertama pada tahun 2017.Ewahhhhh...hihihih...kebetulan ada sepupu mama nak bertunang kat kampung,jd kami menyinggah la ke Penang dulu.Nasib baik la singgah Penang,jalan jem jugak meghala ke utara ari tu.Mengikut jangkaan masa sampai,kami lewat 1 jam dr masa sebenar sampai..




Nak ke Penang Art Street dulu,maka kami ikt melalui jambatan lama.
Sampai2 Penang tempat kami tuju mcm x berapa jem jek.Rupanya ramai duduk di sebelah Batu Feringgi.


 Sampai jek masa jalan2..addin ni bole pulak terjumpa anak burung..suka la dia..sebab dia ni suka kan haiwan.

 Inilah rupa anak burung itew..mcm sakit x sihat pun yer..Addin kata dia mcm demam mama,badan dia panas jek..hahahha..

 Excited anak2 jupe burung,tu ada niat nak bawak balik kl tu...tapi mama x bagi,yerla kita nak jalan jauh lagik,kang x sempat kesian dia dh jd aniaya pulak.



 dapatlah bergambar dgn beberapa gambar yg ada di Penang art street ni.

 kids dan mama...







Masjid kapitan namanya.Masjid yg harus dilawati pabila kita ke Penang..x dpt mama nak masuk ke dalam,sebab kanak2 dh penat kata mereka.Xperla next time kita dtg lagi yer..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background