29 September, 2014

Jom Membeli Gadget Baby di Mama Kids Jnction.....

Assalamualaikum....

neh korang nak bitau neh....ini page kawan ku..hehehehe...jemput2 la sudi ke page & insta dia...dia ada buat sale start hari ni 29/9/2014 - 1/10/2014.. sale ni online sahaja tau....dia pun ada kedai jugak..tapi sale yg d buat ni online sahaja...sudi2la jenguk website dia..



 Aku ada gak la selalu membeli dengan dia..la ni baby dh membesar agak kureng sket...beli yg kecik2 jek.kekeke..gadget besaq2 dh abeh zaman....yang penting dia punya ory mehhh...kekekekekeke.....



Pada korang yang nak beli barang authentic especially stroller,carseat,apa2 la yg berkaitan dgn gadget baby ni..at very good price jom follow @mamakidsjunction ni.

Barang die semua best best and price memang cun sangat la tak payah bayar mahal mahal kat shopping mall.lepas tu boleh installment jugak.

Ade gak preloved items pon harge die menarik kalau korang tak caya cube click follow.

@mamakidsjunction
@mamakidsjunction
@mamakidsjunction

best semua price ade kat picture tak pening nak wassap nak tanya price kan....boleh tengok and cuci mata kalau suka zassss wassap teros ok korang.


 untuk yang mahu ke kdai dia..
Mama Kids Junction 
69, jalan PUJ 3/9 Taman Puncak Jalil 
43300 Seri Kembangan Selangor 
apa2 boleh call/whatsapp 014-3338680

website dia sila click sini : mamakidsjunction



22 September, 2014

Perkasam Daging...

Assalamualaikum......

Selalu makan ikan perkasam...tapi kali ni makan perkasam daging...xder la mengidam..tapi aku teringin sangat nak merasa cner lah rsnya...hikssss...

Tahu kt kedai maybe ada jual..tapi aku rasa lgik cpt dapat kalau online...kekekeke.....

Minggu lepas ada ku tepek status ini di pesbuk....

Alhamdulilah..ramai yg bagi feedback...oh ramai rupernya yg jual daging perkasam ni...inshallah akan ku cuba 1 persatu ya...saya peminat tegar perkasam..hiksss..

Dan tadik....telah sampai daging perkasam itu....


Oh aku tetiba rs cm x sabar nak makan kan...hahaha...aku beli 3pek tau...bagi mak 1...bagi jiran 1...nanti bole repeat lagik kalau mahu....dan balik2 tadik terus ke dapo..semangat btol..tapi x bp syok...sebab partner makan xder..dia shift ptg.. :(

Makanya...

Inilah perkasam daging aku...aku x bp suka garing2..suka ala2 gini...baru nikmat rasa perkasam dia..hahahah..oh yer..owner perkasam ni..dia bg aku cabai burung sama limau...pedas dia...mak ai...menambah2...acaner nak diet....gagagagagaga...

Perkasam daging dia sedap..daging dia lembut ajer....makan dgn nasik panas..sedap..bahaya..hahahaha...oh abis diet aku..kengkonon!!! 

Lepas ni masak makan dgn papa pulak ea...sapa2 yg berminat tu..bole la contact  nama seperti d atas..ni dia buat sendiri...

Nanti kita try laen pulak yer..kalau rekmen  untuk ini pun bOle...sedap!!! Harga rm7/100gm...

19 September, 2014

Adam Kena injek

Assalamualaikum.....

Last 2weeks adam x dtg sekolah..sebab yg dia demam tu kan...masa tu rupenya ada KK datang untuk bagi injection..x silap nama adam adalah yg pertama..jadik dh kena pulak time dia x datang, so cikgu bagi buku kesihatan tu.. Dan pergi la ke klinik kesihatan yg dinyatakan dalam surat itu.....

Jadualnya hari ni....bermula 830am... 815am kami dah sampai kt KK tu..alhamdulilah kt Kk tu parking sangat besar...sampai2...orang dh ramai...amik nombor naik tgkt 1..tunggu la giliran..upenya ramai jugak kanak2 laen yg diarahkan ke Kk itu untuk suntikan..dr sek laen2 gamaknya...

Aku budget pergi ber3..sama papanya sekali..mcmana pulak ari ni addin sama adinda bole bangun awal..mcm biasala mana bole kata tinggal kan..lagik2 adam ikt...makanya..papanya la yg bawak adam masuk ke dalam bilik tu...alhamdulilah proses menunggu x lama..dalam 1jam lebey setel semua...

Amik gambar dari hp papa...

Ini injection yg adam kena amik ari ni..aku ingtkan sebelah..rupenya 2 2 belah.....patut ahhhhhhh...

Muka toyer jek adam ni ah....alhamdulilah..lepas keluar hospital ari tu dia xder demam..selera makan pun naik semula.....adam ni takut ke..x takut ke..dia x bercakap..jenis diam......

Tahu..tahu....

Kiri kena..

Kanan pun kena....bila aku tanya sakit ke adam..dia xnk jawap pulak......

Xperla..harap2 ok adam...tiada apa yg merisaukan....balik2 adam nak makan roti canai..ok.....sampai umah sambung tido pulak........

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background