20 February, 2015

Happy Chinese New Year

Assalamualaikum....

Sepanjang CNY ni...
2 tempat ni jek sempat ku snap decoration mereka..mcm biasalah kan warna merah jek banyak....

Ini di Mid Valley... Nampak biasa2 ajer...

Ini di The Curve..aku ase lagik tertarik dengan the curve.. Dia bt situasi ala2 atas jeti..

Selamat Tahun Baru Cina buat rakan taulan dan sahabat handai.....


18 February, 2015

KPMC, Kajang - Prof Dr. Jamil Bin Shariff

Assalamualaikum...

Semalam ptg ku dikejutkan dgn pemergian Prof.Dr jamil bin shariff.sejak2 ni dia mmg x berapa sihat.badannya pun nampak susut.satu kehilangan yg sangat dirasai...

       (Gambar ihsan dr nurse KPMC )

Dia yg ku kenali sejak disahkan mengandung anak pertama.dan fully cek up every month dgn dia sehinggalah anak yg ke4.seorang yg sangat cool..ye ada jugak yg ku dgr dia mcm x bp mau nak bersembang dgn pesakit.dan mmg jenis x banyak cakap..apa pun kenali dulu br boley lebey berkata2 yer.

Terima kasih doc menyambut kelahiran putera & puteri kami disamping en suami berada di sebelah Dr.sepanjang proses pembedahan dilakukan..

Al fatihah... 
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan berada di kalangan orang-orang yg beriman.....

28 January, 2015

Addin & makan

Assalamualaikum...

Tgk si addin ni...berkenan betul makan wafer neh...tu dinda punya dia amik....


Apa saja la anak...harap mama sihat walafiat...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background