26 April, 2015

Addin & Adinda

Assalamualaikum...

Kalau dah hadap menda alah ni bilanya nak tido pulak???


Tido la wahai anak...mama impikan tido yg lama d hujung minggu..kekekekeke...

Babai...gud nite..

23 April, 2015

Happy Birthday Adinda....

Assalamualaikum....

21/04/2011 - 21/04/2015
Selamat ulangtahun kelahiran Adinda Mea Marissa yg ke4.. Mama half day pada hari tersebut..bagi memenuhi permintaan adinda yg nak kek..kek..kek...

Mama dr opis terus ke ioi city mall... Adinda sama cik nuun dan acik mia dia dr rumah terus kesana...kita jupe d sana....



Sampai ioi mall..terus mama p cari kek..oh ada wondermilk sudah bukak...ok mama beli kek di situ sahaja..adinda nak kek choclate...mujur la ada kt situ......beli terus mama ke dip n dip..mereka dh kt sana...

Sampai ajer..nasib la ada 2 orang ni..terima kasih la..dalam bantu membantu ea...hikssss....bukak jek kotak kek..huhh semerbak bau..sedap......


Bawak 2 org gegurl ni..ya ampun mereka bt mcm kedai sendiri plak...hahahah...

Lolipop tu asalnya atas kek punya...makan kejapntu jek la..bukan sedap pun kan..

Ok adinda potong kek dah...lepas la hajat dia tu...dulu dia x reti lagi bt permintaan2 ni..skrg dh pandai....


Happy ea kakak....



Susah ya amat nak amik gambar mereka ber2 ni...terjerit2 la mama..dari volume 1 jadi 3..hahahaha..

Bersama2 mama.. Abang p skul..papa keje..jadi kita jek la..weekend pun belum tentu kan..xmo serabut2..kita pg hari biasa...org pun x ramai..

Bersama cik nuun & cik mea mereka..xder 2 org ni x berani kot mama nak bawak 2 org neh...hikssss...




Balik umah kita sambung lagi potong kek dengan abang2 ea....

Happy birthday buat adinda mama sayang..semoga dinda beroleh kesihatan yang baik..ceria2 selalu...berada di bawah lembayung kerahmatan allah s.w.t.semoga adinda menjadi anak yg solehah..taat pada ibu bapa..menjadi anak yg berguna kepada agama,bangsa dan negara kelak nanti...amin...

18 April, 2015

Spotlight The Mines.

Assalamualaikum...

Spotlight The Mines baru bukak 11/4/2015 ari tu..malam tadi saja jalan2 masuk sana..wah! Besar..banyak keperluan barang2 rumah d sana.. Yg suka menjahit,baking2 pun ada..macam2......fabric2...mesin2 jahit pun sama...yg suka2 seni pun..elok la p masuk sana... Hikssss...jom layan gambar...












Sila la sila...sekarang ada sale..nak join members pun free sahaja...
Spotlight
The Mines, Level 4 (bangunan lama)

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background