klik..klik..

25 May, 2016

Happy Birthday Haziq & Ariana.

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه 

Ini cerita bulan lepas...menghadiri jemputan kenalan mama di alam maya.Hihihihihi...sebenarnya ina ni customer mama,lama2 jd kawan lah...☺️☺️☺️
Gemoknyaaaa aku weih... Hahahaha...😂😂😂 sempat gak bergambar dgn ina.

Birthday 2 beradik ni..cool jek Ariana


Dinda dapat kawan...kemain lagik...sama umur..

Acara potong kek dh mula,dinda n dina biasa la menyibok sama..kekekeek...

Ina & family,ni jek gambar cun yg dpt akak snap.Hihihihi...

Terima kasih ina sudi menjemput akak....nanti kita jupe lagik......

24 May, 2016

Felda Residence,Hot Spring Sg.Klah

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه





Cerita agak basi sket baru nak upload..kekekeke..mmg agak busy ritu,preparation untuk majlis ulangtahun kelahiran gegurl kan,mood update pun kelaut..kekeke.....ok, stop bebel2...nak cte kami kesini ritu semalam jek...



Ini bilik kami menginap,dekat sangat dengan lobby.Wifi xdak pun kt bilik,hanya ada kt lobby sahaja.Line U Mobile failed.


Kanak2 dh ready nak pg mandi kolam air panas dan pool yg ada d sana..

Kt tpt tu kena pakai tag ni yer..

Sampai pun kt kawasan air panas bertingkat,dr bilik nak ke sini agak jauh jugak berjalan.Nasib kanak2 ok...

"Love mama"!! Kata adinda...kekekeke.panas air tu tau..


Sampai2 terus berendam kt sini,air bukit kot.Sejuk segar betol..




Kedalaman boley tahan,ada jugak la yg cetek.Kalau pg kt air terjun tu,adalah sampai leher mama ni..

Balik dr mandi tu,kami singgah tempat merebus telur,jalan nak balik pun bole tahan jauh jugak.




1 bekas tu ada 5 telur x silap,dapat kicap sekali,kena pg rebus sendirik.Sejuk2 mandi telan telur rebus panas,selera budak2...


Dia ni x pk apa dah,dpt ice cream mmg bahagia lah...😆😆😆


Otw balik bilik jupe paip,amboi bahagia...seronok mereka main air.


Keluar p cari makan malam,tpt ni malam cm sendu..nak keluar cm jauh jek..makan jek la apa yg ada kt area kg dekat tu..

Tempat ni jauh ke dalam,sangat menarik,dikelilingi kelapa sawit.paling pbest pg rendam kaki kt kolam air panas,nak berenang kt tpt air panas pun ada,tp x leh lama2 dlm tu..panassss..malam2 ok kot,malam kami x keluar pun sbb ada kanak2 kan..risau plak nak p berjalan tgh2 hutan tu..kalau xder kanak2 mmg dh p mandi kolam air panas tu.kekekeke....

Tempat ni kalau nak buat family day sesuai la jugak.


23 May, 2016

Alhamdulilah selesai...

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Alhamdulilah selesai majlis aqiqah & majlis ulangtahun kelahiran Adinda & Addina.Terima kasih pada mereka yg hadir,dan pada yg x dijemput janganlah berkecil hati...إن شاء الله di lain tahun kita ketemu ya.


Mohon maaf seandainya ada kekurangan dari kami.....pic banyak2 tunggu siap dr photographer ya.....

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background