klik..klik..

21 July, 2009

Diaper Bag



xder keje neh..ekekee..nih nk cte pasal diaper bag...mmm diaper bag adam addin byk yg dh koyak menanyaa..x tau laa sbb sumbat mcm2 kott..ekekee..bli yg besa2 jer sblm nihh..benarnyaa mama minat btul diaper bag yg dr mothercare tuh..yg ada mcm2 corak tuhh..nanti laa tgu mothercare bt sale n rege dia byk less..beg tuh besarr..lg laa byk menda leh mama sumbat..ekeke..nih nk cte yg hungary tote hitam atas tuh mama bli kt the babyloft..tq pd kak zaara yg bg information..kain dia lembut..bole laa nk bt jalan dekat2 kan..x besar pun....yg bwh tuh thomas..mama bli online gak...mmmm bole laa nk isi toiletries adam n addin..tukar2 pakai...mama nih pun yer gak ada penyakit suker membeli bag...tmasuk laa handbag sendirik...kuikuikuikuiiii.....


12 comments:

liana said...

rajin betul mama adam ni beli diaper bag heheh.. akak kalau boleh nak lagi kecik tp bleh isi brg byk.. ada ke ekekek.. cam ala2 beg doraemon ler kuikuikui

-iLLa- said...

hahaaa..sama laa kiter..lg besar lg mcm2 leh sumbat..tp cm nyusahkan..kalo kecik neh jalan kejap2 leh laa..kalo jauh2 kena besar laa..setakat nk buh susu bole laa kann..beg baju tuh lain cite..muakkaa..

Mrs. Aiza (Nis) said...

hish..haku pun ingat nak tiru zaara..cun kat beg tote tu. kecik aje.

Beg thomas tu cun ila, mana hang dpt?

-iLLa- said...

hahaa..ahkak nisda beg itam tuh lembut je kain diaa..leh masuk mesin basuh..asenyaa mama adam neh akan buh brg2 mama dia kott..x buh utk susu kot..hahaa...

thomas tuhbli onlinee...on la ym jap..

iNa said...

comey nye thomas tuh..... :)

zealvia said...

beg thomas tu kalo adam tak mo ko lelong kat kau ye rm10 ok?...kuikuikuikui

-iLLa- said...

hhahaaa...nanti aku tgk bp lama kehendak dia,phatian dia pd beg itewww..hehee..berebut2 tuh ngn addin..

eynda said...

Dua-dua cun! :-)

-iLLa- said...

cun eh kak eynda???tq tq....hehee

m@ said...

dedua best..hehe yg thomas tu aqeel buat buh menan dia..duk usung lah merata..
illa kat bo pun ade bag thomas 169 rasanay price dia..lebih kurang gni tp meterial dia lain..:)

m@ said...

eh x habis type la..
bag thomas kat bo tu mcm bag travel yg kita tgok dlu tu.:)
bkn lunch bag mcm illa beli ni..grghhhh - mamai lorr.

-iLLa- said...

:):)ma,kalo dlm umh adam pun bt sumbat menan dia..pastuh gantung kt leher..kalo kt luar pun mcm tuh kalo dia npk dia nk gantung kt leher..yg x tahan tuh...bile dia bgaduh 2 org rebutkan beg neh...uwaaaaa....

ma yg 169 tuh mesti trolley bag kan?ke bukan eh??yg tuh kalo nk isi bj bole kann??illa dh belek2 kt kedai alamnda tuh..tp x bli..ehee..kot ada lg murh kan..muehehhee..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background