klik..klik..

30 October, 2009

Kenapa yerr??


Ada saper2 leh bg jawapan??kenapa yer blog list di blog saya x up??
( mean kawan blogger yg lain mcm x update??Hakikat sebenar mereka telah mengupdate blog....)
cmner nk bt nehh???

6 comments:

liana said...

ye ker.. akak tgk ok je tu..kdg dia lambat skit .. kena refresh selalu.. ramai sgt berblog skang sampai lembab jdnya heheh

-iLLa- said...

dh 2 ari kak ila pasan...
mmm..mungkin laa dia slow kan..
tgh study neh nk tukar bckground...
cmnerr yer....tkt laa ilang sumer...
x power lagik pasal neh..ekekee

liana said...

b4 tu buat back up dulu.. click kat download full template tu..pastu click save file.. nanti dia kuar kat desktop.. in case kalau hilang boleh d/load semula hehehe..

iNa said...

kdg2 kt blog list tu mmg lembab...x tau nape...
org dh lame update..tp still x kuar2 gak..huhu..ina pon slalu kene..

eynda said...

Memang cam tu selalu iLLa...kekadang akak publish entry baru...masuk blog org lain tengok belum berupdate ...pelik blog nig...dah le akak dgn masalah script error tuh...

-iLLa- said...

oh mknanyaa org laen pun sama ekk..ingt iLLa jer mcm tuh kak eynda..

kak eynda,ye rlaa lately..illa ssh laa nk baca akak nya blog..asal tolak jer scroll ke bwh kuar script error.. :(

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background