klik..klik..

05 July, 2010

Desa Water Park


Sabtu ari tuh...papa cuti...so bawak adam n addin g sini...Desa Water Park....
dr luar npk mcm hidup segan mati x tak mau jek...ekkeekke.....upenya...x seperti yg ku sangkakan...hehee....
punya laa ramai umat gk eh......

Budak 2 org neh mmg tlebey excited...lelagik adam yg dh paham apa kita ckp kan..nk kemana..bt apa..dia sumer dh paham..mmg excited lebey la dia dr pagi dia bangun tdo tuh..bg tau dia nk pg mandi pun pagi2 ms nk pg tuh..kalo bg tau ari sebelumnya btnya x jadik pg haruuuuuuuu...dia mmg tuntut....pastu suka sebut2 byk kali..selagik x smpi kt tpt itewww....

Yang tudung purple tuh pun npk excited lebey gak....wakakkakaa....

Upenya besar gk eh dalam dia....cantik pun cantik..mmg dijaga rapi....
kt sini tpt kanak2....ada la kt 5,6 org security yg jaga kt kolam ini....

Sampai2..mmg seronok mcm x pnh pg mandi kt mana2.....tapiiiii....dia ari itu ketakutan daaaaa...xnk masuk dlm kolam...dok ats jek ngn mama........dok jek la tepi tangga tuhhhh....

Neh papa amik dia paksa..tuh tgh terjerit pekik la tu....xnk2...xnk..atutttt....atuttt.....adam ..adam....apa laa yg mu tktkan......slalu ok jek.....

kikiikikiii....muke tgh marah tuhh....

Haaaaa.....si addin m,g x tkt langsung....apa pun x tkt..bg pelampung dia campak xnk.....langsung xnk pakai apa2.......

Neh ombak buatan....ombak neh ada2 masa dia akan keluar.........mmg kuat gler ombak neh....
org sakit jantung, asma, sakit dada x bole masuk dlm neh......budak bwh 12y pun x leh......ku g dkt tgk mmg gayatttttt.....

Nampak menarik kan.......tepi2 tuh sumer simen bukan pasir...pokok tuh pun tipu jek...ekekee..

Si addin sampai kecut2 tgn kaki.........

Saya dh nak naik...dengan sendirinya..saya surrender tanpa di paksa...ekekkee



4 comments:

LiAnA said...

menarik je tmpt ni.. tp kena dtg pagikan.. tak panas sgt time tu

me said...

addin good boy..

Nieza Ishak said...

sini jerk akak tak smp lagik ..
bila nak poiee agaknya ...

-iLLa- said...

a'aa kak..dr luar mcm x menarik jek dlm tue..tp kt dlm tuh bole la ctk diaa...

me..hehee..addin sentiasa gitu..kkekee..

kak nieja..ini la tpt yg paling dkt ngn umh illa selain sunway lagoon.....dtg ler sini.....

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background