klik..klik..

19 June, 2011

Genting Highlands....

Hari Khamis yang lepas mama & papa bawak adam & addin ke Genting Highlands...ini kali ke2 adam n addin pergi sana...masa pergi dulu mereka masih kecik..x la kecik sangat....tp mrk ingt2 lupa gaknya...skg bawak mereka nampak keseronokkannya...may be dh paham bahasa kot..
pergi pun x lama ari tuh..jam 4ptg sampai sana, jam 6.30ptg dh trn balik...kami park kereta kt genting sky way pastu naik cable car, adam nak naik sangat...

 Mama, Adam & Addin...masa neh dalam cable car nak naik ke atas....

 Terserlah keseronokkan mereka masa nak ke sana...adam hanya tahu nk pg tpt sejuk...walaupun dia pernah pg tapi masa kecik2 dulu....masa neh mulut 2 org tuh mmg x berhenti membebel2...cm biasa la kan..byk pertanyaan.....

 Alhamdulilah, masa pegi ari tuh...cuaca mmg baik...pergi hari biasa, cuma ramai pelancong jek lah....
apa pun leh katakan ttp gak ramai org...

 addin Miqael...mmg xder perasaan takut lgsg naik cable car...

 Adam Mukhridz, cm biasa,,suka bg soalan2 la kan kalo kt tpt yg jarang pergi...bersiap sedia la papa ngn mama untuk jawapan....mesti kena ada jawapan taww!!!

 Addin ngn mama... ;);)


 Tengok tuh cuaca cantik kan...kami x kesana pun...sbb budak2 neh mcm x larat sgt nak berjalan jauh...
lagik pun mereka mcm takut nak main2 menda2 kt dlm tuh...

 Jadiknya....kami hanya masuk sini sahaja!!..ekekekee..

Ini pic masa kt dalam snow tuh..pakai camera hp jek...dah camera x buleh bawak kan...
nak amik pic kt sana pki photographer mereka..rs cm x best pulak..sbb dinda xder....
dah la kena amik skali 3keping...rm65..

Hai lahhhh payah nak amik gambar dgn budak ber2 neh...mrk seronok sangat..tapi x tahan la sejuk sangat... -7...nk cakap pun cm payah..cm nak keras mulut..ehehhee

 owh...adam dh lebey 90cm...kena byr la kalau nak main pape..ehehee..

 Masa neh ada magic show...nampak ramai jugak org kan..tapi ramai org luar....






2 comments:

Amiizaa2001 said...

waaaa cepatnya masa...ila dah habis pantang yer.......

-iLLa- said...

ehehhee..yer r kak abeh dah..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background