klik..klik..

11 July, 2011

Gino's Pizza


Gino's Pizza  / Pasta Italian neh terletak di Hulu Langat..betul2 tepi jalan Kampung.....lupe pulak nak snap pintu masuk pizza neh....balik dr Empire Subang..terus kami ke sini...masa neh kami sampai dalam jam 6 ptg..org x berapa ada lagik..slalu lalu sini..tapi x pernah singgah..semalam 1st time singgah...

 Addin kalau air sampai dia lah dulu....mesti rasa!

 Merajuk sudah....dia x kira tempat, masa nak merajuk...asal boleh....!!

 Adam...dh pandai nk bergambar...tapi nasib2 la dpt rupe cmner dia pose kn..elok,elok la..x elok mcm2 rupe lah d btnya.....

 Chenta hati mama.....DIALAH SEGALA2NYA.....:):):):)
opsss...telahkan ada 3 gelas kt ctu...ku nak bg tau..pilihan air kt kedai neh x byk tau...ada 4/5 jenis jek...tuh ler airnya yg ada pung kami order..itu pun bukan mereka bancuh..tp dr dalam tin...

 Makan x sampai lagik...jadik...mereka jadik agak jakun seketika..almaklumlah bila sampai tpt2 baru neh..mcm nk try explore pulak tempat2 itu....

 Neh yang kami order..1st time sampai sini, xnak order byk2..tkt x kena tekak kan..x silap neh Italian pizza kot....papa yg order..mama kureng sket pizza2 neh..adam n papa mmg hantu ! hehhehee

 Dia neh kalau bole makan nak guna sudu...dan kalau bole xnak tangan tuh kotor sket pung....payah la adam kalau cm gini slalu!!

Nhaaa..neh mama punya Lasagna Beef...banyak tuh...x larat nak abeh...sedap la jugak....





No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background