klik..klik..

15 August, 2011

Pearl Haya & Fareeda

Hari sabtu yg lepas, Pearlhaya gallery senawang ada buat sale 1day sahaja..start 7pagi - 7malam....online pun ada..tapi online punya tudung limited saja kan.....jadiknya daku neh menggila..saja risik2 mak..nak pg x..upenya mak pun nak pg..makanya pagi tuh pergila kami...pagik2 lagik jam730 dh keluar umah..dengan gigihnya nk pergi sale itu..ekekekkee....
sampai2 sana...mak ai....ramai gler org..mcm x sesuai jek bt sale dlm kedai tuh..next time ku suggest peral haya cari lah dewan yer...br best sket...ehehhee...
( gambar dlm suasana kedai dpt snap sket jek...sebab ramai sgt..mcm bertolak2 ajerrrr....) nasib x bwk kanak2....yg bapa2 kelihatan tunggu di bwh khemah sahaja......

pada hari itu, PH ada tawarkan harga tudung bagi chiffon less 30%, tapi chiffon dia x keluarkan semua..dia keluarkan sekejap2 jek dlm stgh jam..kalau nk rebut, kena rebut slow2..hahaha..sbb boss dia ckp tkt koyak..
selain tuh less 50 % 
dan selain itu 3pcs = rm100....

Inilah hasil sambaran pada hari itu...3 dr kanan tuh dari pearlhaya..yg akhir ada kerongsang tuh dr fareeda...yg oren tuh yg ku rebut dpt ler 1..jadik...merah n orange tuh chiffin..yg pink polkadot tuh yg kain biasa sejuk tuh....yg polkadot tuh less 50%....warna tuh jek yg ku kenan....

balik dr pearl haya meyinggah la kami ke Fareeda pula..hari yg sama fareeda pun bt sale..tapi fareeda sampai 28hb neh..tudung2 fareeda tidak kurang hebat jugak..melilaiu2 mataku melihat warna tudung ituu....ekekkeke..tapi fareeda neh kain dia sangat;ah lembut..kena jaga btul ler.....




4 comments:

notti netti said...

huhu dari 1st puasa nak ke fareeda..tapi tak pergi2 lagi..:(

-iLLa- said...

pg ler sale smpi 28hb neh....

Yan said...

tudung raya lah ni ye..

akka gi ariani je dekat dgn umah ni.

-iLLa- said...

x tau ler raya ke x ada yg dh pakai..x leh thn..haha

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background