klik..klik..

29 November, 2011

Bukit Bendera

 Kami ke sini weekend ari tuh...atuk n opah nya plan..saja mereka nk bawak adam,addin n adinda berjalan katanya...

 Pergi time cuti sekolah kan..so sendirik mau ingt la kan..hahhahaa...ehhehee...so, inilah pertama n terakhir kali aku pergi....

 Budak 2 org neh dia tau nak naik train ajer...sambil tunggu papa g beli tiket..mereka boleh dok adap lagik catalog carrefour neh...bwk dr umh, sampai ke Bukit Bendera...budak 2 org neh mmg suka mentelaah catalog..

Ini masa nak menyampaikan ke tpt naik train tuh..tempat neh berekon..tp dh ramai gini..jadik panasssss...nasib adinda cool....

 Ini tiketnya...ada Mykad lagik murah...

 Ini situasi masa dalam train..huhhhh...

 Ini masa train dh jalan....banyak perubahan dh kata org...nth neh 1st time aku pg..ekeke....

 Dah sampai atas..sejuk jugak....berangin jek....

 Pemandangan dr atas..

Adinda sama mama n papa...lagik 2org abg adinda..g ikut atuk....

 Big Thanks..to pak ngah...dia byk membantu sepanjang perjalan ini.ehehehhehee

 
Dia nh pantang nampak peti ice cream....neh dpt seronok btul...

 Malam2..g makan seafood...tunggu budak neh tdo x tdo2...last2 ikut jugak..

Nie salah 1 makanan yg d order..ketam goreng...sedappp byk telurrr..

Sekian untuk kali ini..continue...Pulau Aman......



25 November, 2011

Gemini - By Beco Baby Carrier


Yeay!! dpt sudah....skg rs memerlukan sangat menda alah ini....
sangat sedap di pakai, selesa dan tidak sakit pinggang..dan dinda pun agak selesa nampaknya....
beli online sahaja...bukan beli di kedai...dengan kawan ai...hehheheee....
ada sstgh2 masa mmg memerlukan ini sangat....
ada yang berminat x?
kalau ada cuba try tgk sini...asenya ramai dh kenal dia..ehehehe

ini personal id dia...sila add beliau

Dan ini page beliau...sila like yer...hehehe


 Ada jugak cara2 nak pakai Beco neh..sangat senang nak pakai....

Packaging nya mcm gini...x besar mana pung......

banyak brg kiranya yg dia jual..mmg puas hati...ena neh kawan ku di alam maya...kami kenal dh lama la jugak...masa tuh masing2 tgh pregnant...ku pregnat 1st bb...dia 2nd bb...sekarang, dia menetap di singapore dan x lama lagik akan bermastautin balik semula ke malaysia...hehehehe..
ena, semoga berjaya ya....

tetttttttt.......
jemput ke page i pulak....

ada koleksi2 utk si comey anda....jum!!!!







16 November, 2011

Adinda



Hiiiiii.....adinda skg nk masuk 7bulan...
saya agak lasak.......
makan pun byk.....
tapiiiii...saya suka bdukung ajerrrr....
letih mama tawwww.....ikikikiki...


SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background