klik..klik..

29 November, 2011

Bukit Bendera

 Kami ke sini weekend ari tuh...atuk n opah nya plan..saja mereka nk bawak adam,addin n adinda berjalan katanya...

 Pergi time cuti sekolah kan..so sendirik mau ingt la kan..hahhahaa...ehhehee...so, inilah pertama n terakhir kali aku pergi....

 Budak 2 org neh dia tau nak naik train ajer...sambil tunggu papa g beli tiket..mereka boleh dok adap lagik catalog carrefour neh...bwk dr umh, sampai ke Bukit Bendera...budak 2 org neh mmg suka mentelaah catalog..

Ini masa nak menyampaikan ke tpt naik train tuh..tempat neh berekon..tp dh ramai gini..jadik panasssss...nasib adinda cool....

 Ini tiketnya...ada Mykad lagik murah...

 Ini situasi masa dalam train..huhhhh...

 Ini masa train dh jalan....banyak perubahan dh kata org...nth neh 1st time aku pg..ekeke....

 Dah sampai atas..sejuk jugak....berangin jek....

 Pemandangan dr atas..

Adinda sama mama n papa...lagik 2org abg adinda..g ikut atuk....

 Big Thanks..to pak ngah...dia byk membantu sepanjang perjalan ini.ehehehhehee

 
Dia nh pantang nampak peti ice cream....neh dpt seronok btul...

 Malam2..g makan seafood...tunggu budak neh tdo x tdo2...last2 ikut jugak..

Nie salah 1 makanan yg d order..ketam goreng...sedappp byk telurrr..

Sekian untuk kali ini..continue...Pulau Aman......



7 comments:

Yan said...

seronok lah kan dapat ke sini. last time kitarang ke sini, train masih under construction..melepas..

-iLLa- said...

seronok la jugak..trainnya lajuk jugak...

Zura Tamin said...

emm cam mana adam n adin tak suka mentelaah catalog .. dahh mama dia pun kaki beli hehhehe ( kaki shoping ) :p

syafisyifa' said...

wah p bkt bendera!hihi

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. jemput singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba kembara ke 46 buah negara.. :)

che sakinah said...

wah! dah banyak berubah lah!! last saya pergi masa umur 7 tahun. hehehe

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background