klik..klik..

02 May, 2012

Tahniah Dr. Faiz & Dr.Feikah

Assalamualaikum....

Weekend lepas kami pergi menghantar cousin ke Batu Tangga, Melaka...
eh mereka sampai sabtu lagik sebab nikah petang sabtu tuh kan...kami sampai ahad pagik...
x leh nk bermalam sebab papa kijer.. + adam & adinda yg x berapa nak sihat....ttp jugak cuba menghadirkan diri sebab dah lama jemputan d buat..lagi pun mmg cousin hubby kan...
makanya pergilah kami ahad itu..bawak addin & adinda sahaja...
adam tinggalkan di rumah opah sama bibik...dia pun x berapa sihat kan...



Masa baru sampai..ke rumah pengantin....tahniah faiz....dah kawin pun..hehehee

Inilah pasangan Dr. Faiz.. Dr Feiqah..mereka sama2 Dr Haiwan....


 Dan wajib ada kan..hikhikhikhihkihk...masa ini adinda mcm dh start x sihat balik........huhhh..cuaca sangat panas hari ini.....
Addin tuh tgh sibuk dgn makanan kegemaran dia..udang.....






5 comments:

Bitt (double IS) said...

congratulations to pengantin :)

diana said...

WAH..
SAMA2 DOKTOR YE??

-iLLa- said...

tq bitt.. hehee..

diana, a'a..sama2 doktor..doktor haiwan..ekekeke

syafisyifa' said...

cantik baju kurung pink tu ye

:: Riri-Fatieha ::~ said...

erk.. kak rasanye kat melaka ada nama tempat Tangga Batu. Batu Tangga tak pernah dgr pulak. hehe

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background