klik..klik..

18 February, 2015

KPMC, Kajang - Prof Dr. Jamil Bin Shariff

Assalamualaikum...

Semalam ptg ku dikejutkan dgn pemergian Prof.Dr jamil bin shariff.sejak2 ni dia mmg x berapa sihat.badannya pun nampak susut.satu kehilangan yg sangat dirasai...

       (Gambar ihsan dr nurse KPMC )

Dia yg ku kenali sejak disahkan mengandung anak pertama.dan fully cek up every month dgn dia sehinggalah anak yg ke4.seorang yg sangat cool..ye ada jugak yg ku dgr dia mcm x bp mau nak bersembang dgn pesakit.dan mmg jenis x banyak cakap..apa pun kenali dulu br boley lebey berkata2 yer.

Terima kasih doc menyambut kelahiran putera & puteri kami disamping en suami berada di sebelah Dr.sepanjang proses pembedahan dilakukan..

Al fatihah... 
Semoga rohnya dicucuri rahmat dan berada di kalangan orang-orang yg beriman.....

4 comments:

Anonymous said...

Al fatihah......terkejut dgr brita mse ari rabu dr kwn.Sy menerima rawatan dengan arwah seawal tahun 2011..sehingga lah last sy checkup ngan arwah sabtu 14 feb sekitar jam 10pgi..mse tu my hubby tya kesihatan kndungan bby..dan arwah menjawab setiap ape yg my hubby tya...sblm kuar blik sempat dia pesan jg pemakanan..air..rehat cukup..x sangka itu merupakan amanat terakhir dr arwah buat kami....sy mengenali arwah mngkin bru..tp hubby sy kenal seawal penubuhan KPMC lgi...so kpd sape2 yg beranggapan negatif tu...abaikan lh aje..sbb arwah bkn org jenis yg anda fikirkan....semuga roh beliau di tempatkan dikalangan org2 yg beriman..AL FATIHAH.

eima said...

sedihnya .. baru je tau ni ....
arwah ni sorg yang aku selalu ceritakan kehebatan beliau sebagai seorg gynea.... semuga arwah ditempatkan disamping orang beriman ...

Arti Alwi said...

Berita sedih moga roh nya dicucuri rahmat..pengalaman melahirkan kedua2 ank dgn doc jamil.seorang yg tak byk ckp..tp sgt cekap dlm bidang nya..terasa sgt kehilangan nya..

Didi Hakiem said...

still saddened by the news.
tak sempat bersalin kali ni dgn dr js.
Semoga Allah merahmati roh beliau yg gigih memberi khidmat dgn harga yg saya kira -membantu masyarakat sekeliling....tq dr...tq tq tq...Pls Allah take care of Dr Jamil Shariff..aamiin yra.

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background