klik..klik..

17 October, 2010

Cahaya Cintaku

Cahaya Cintaku....
Cahaya Cintaku ada 3 org...heheheee...tapi di bawah neh ada 2 org jek....xper la eh tjk 2 org jek.....

Time neh mereka mmg tgh berbaik2...main bersama2...dptla snap gmbr sebegini...kalo takkkkkk...jangan harap...bertepuk tampar sana sini......
x lama lagik...mereka berdua neh akan jadi abang..insyallah....( semoga semuanya selamat & di permudahkan)..mcmana la agaknya penerimaan mereka kepada org baru....
Addin mmg dh npk jelesnya sekarang...mmg susah skg mama dia nk kendong baby..cuit2 sikit pun dia dh marah guling2...
adam, sikit banyak..nampak dia mcm dah paham la...
yer..kadangkala ku ada explain jugak sket2 dengan adam & addin...yang mana mereka akan dpt adik....
addin seperti biasa suka ckp " x payah " kalo dia xnk sesuatu atau x suker...
adam, suka bertanya bila bb nk keluar...lama lagik ke mama....



5 comments:

y@n@ M!B said...

huish kerintingnyaaa rambut..comel! huhu~

erm dorg nmpk je jeles, tp bila baby dah kuar sok dorg mesti syggggg glerrrr dgn adik dorg..org len nk amek kompem nanges guling²..hehe~

-iLLa- said...

hi yana...welcome to my blog....

zealvia said...

ha...abam pon jadik doktor...Ryn pon dokto tau..ikikiki

-iLLa- said...

leh la abam joint doktor2 ngn ryn..ekeke

Just Call Me Bitt said...

woowwww ade baby lagi...alhamdulillah n congratulation illa...habis la siri baru berguling lepas nih...hehehe gegurl ke boy lagi???

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background