klik..klik..

31 October, 2010

Adam & Addin's 2nd Visit To Zoo Negara ......

Semalam, Sabtu...papa off day....jadi..kami ada plan la macam2 kemana nk bawak adam & addin berjalan...oh.kebetulan pulak..jalan raya banyak kereta...sebab ada bola kan....jadik, kami plan utk bawak 2 hero neh ke Zoo Negara...ini merupakan kali ke 2 adam & addin pg zoo....1st ms addin umur 7months agaknya..ms tuh mmg x tau menda lagik kan......jum kita layan gambar2 mereka & ibu mereka..ekekekee

 Masa neh baru sampai...tiket pun belum beli lagik...dah nk terus bgambar...ekekekkee

 Mereka berdua memang la wajib kan bergambar...nak pulak bgambar..dulu mcm susah jek...mereka tersangatlah excited bila sampai kt depan pintu masuk zoo..sebab skg kan ada replika besar binatang tuh....

Masa sampai2 tuh..soalan pertama yang adam tujukan pada papa & mama ialah :-
Papa, ada ULAR EMAS x????
papa jawab, mana ada ular emas....ULAR SAWA ada la...adam neh pengaruh tv kuat la.....ikikkikki...


Mama, adam nk tgk ULAR EMAS.....
mama jawap pulak...mana ada ular emas..ular emas tuh tipu jek...
adam jawap balik...tuh kt depan tuh ada ular emas......
grrrrrrrrrrrrr....


 Neh kt Photo Corner...xder pulak ms neh tukang amik gambar dengan binatang yg hidup tuh....mungkin ari sabtu xder kot....jadik..kami amik la sendirik......
addin neh mmg susah nk tgk camera kalo amik gambar tawwwww.....

 Zirafah.....makin cantik pulak kulit dia....kalo nk bg dia makan..kena beli makanan tuh rm 3...mcm mahal jek la.....

 Kami ber3 lagik..papa jurukamera kami...ekekekke..adam mitk nk amik gmbr ngn giraffe...

 Yang neh dgn elephant pulak...masa neh mulut adam & addin mmg x diam...mcm excited betul tgk binatang secara live...

 Nhaaaa...baru nk pandang camera addin neh....adam cm biasa la kan..asal camera hala kt dia jek....mcm2 memek muka dia buat...

Last skali....mereka paw papa menda alah neh..si addin seronok betul dapat giraffe tuh..tapi...sampai kt umah x sampai 2 jam....dh tamat riwayat giraffe tuh......sebab addin asik nk tunggang dia....




2 comments:

Junebunga said...

redup jer time illa pegi ni..tak panas sgt

-iLLa- said...

a'a kak june..x pns sgt..may be nk hujan kot...sebab lepas kitaorg keluar tuh dh renyai2 pun..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background