klik..klik..

26 March, 2011

Dah ada Date untuk Bersalin......



( pic from mr google)

Yer...utkk 3rd baby neh ku xder pilihan lain...mmg kena ceaser...jadiknya...tarikh telah pun kami pilih pada 22/04/2011, Jumaat Pagi..( jam bp x pasti lagik ) tgu last cek up pada 07/04/2011....huuu...dah ada date neh lagik cm rs byk perasaan yang dtg....yer la sebelum2 neh 2 org hero tuh...ku merasa sakit untuk bersalin normal...tapi x berjaya....

Now dah nak masuk 35weeks...masih ada lebih kurang 3weeks saja lagik..dah terbayang2 apa yg akan berlaku pd diri ini...grrrrrrr......ehehehee....harap2 kwn2 semua dpt ler doakan daku dengan baby yer...semoga semuanya dipermudahkan..& sihat2 saja...
di kesempatan ini, daku nk mohon ampun & maaf ya....andai kata ada terkasar tulisan di dalam blog atau di mana sahaja yg membuatkan rakan menyinggung perasaan..ecehhh....,,ekekeke mcm nk raya pulak....bg yg mengenali diri ini..jum ler lepak kt spital jumaat tuh..hahahhaha....tapi x pasti lagik cm bp operate......





11 comments:

ct N honey said...

harap semuanya berjln dengan lancar.saya dulu anak ke3 cam tu gak,bila dah dtg je troli nak menolak ke blk bedah,mula2 mmg berdebar,pas tu hati reda aje.Alhamdulillah selamat walaupun ada masalah sikit selepas pembedahan.sekarang ni dah msk anak ke6..he..he..

Rizziela said...

lagi berdebar kan bila kita dah tau date nak kena proses ni....harap2 semuanya dipermudahkan

I want to lose weight said...

semoga semua nyer selamat ;)

Yan said...

3 3 anak lelaki akak normal kelahirannya. Bila dgr operate, ngeri dengar. Apa2 pun akak doakan selamat semuanya. INSYALLAH..

Iena Norie said...

Berdebar kan illa.. samala kita.. bezanya illa dah tau bila nak bersalin, saya ni berdebar2 pikir bila nak kluar baby ni dan dpt ker normal or czer lagi...

-iLLa- said...

kak ct,nhaa...dh 6 org anak??hebatnya....

rizziela, insyallah..semuanya di permudahkan....& dalam keadaan sihat2 ajer...

kak zalia,mu pun tahu cner rsnya yer t kan..ekekekee..

yer kak yan,lain jek rs tau operate emergancy ngn planning neh..risau jugak.....

TADIKA ISLAM NUR HAZIQ said...

Nampak gayanya kuota dah habis la ni....dah 3 Kali operate...tp kalau besalin kt spital swasta blh sorang lg tu....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

kita doakan semunya ok selamat ... mcm kita jugak ler nanti .. ig preggy ketiga .. mmg sah2 c-sect jugak ..

-iLLa- said...

nur haziq...mengikut doc kt private tuh bule smpi 5x...tp depends ps seseorg tuh punya condition bdn ler...

diana..owh sama ler kiter..xper awak rehat lama sket lagik..ehehee...

suhailas said...

semoga semuanya berjalan ngan lancarnya!!!!!

♥ Che NamNam ♥ said...

haku doakan yang terbaik untuk kamoo..!!

haku pon kalo ngandung lagik pasni compom operate gakk..huhuu ader member sekapal jugakk...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background