klik..klik..

30 December, 2011

Dinosaur Park, A Famosa

25 Krismas yg lepas....kami ke A famosa.....bersama2 family papa..alhamdulilah...semua adik beradik papa ada...termasuk lah pengantin baru..kami kesana semalam jek pung....bertolak pun dh nak masuk tgh ari..sebab tunggu papa tido dulu...bg tenaga kt dia dulu..ehehe sebab papa br abeh keje malam....jum layan pic lg best erk..ehehee


Semasa sampai di sini, kami sampai dh agak petang..jam 4 gitu...jadi hanya sempat masuk ke Dinosaur Park..asenya Dinosaur Park neh mcm baru lg erk...masuk pun x mahal mana..RM12 sahaja.....

 Masa sampai masuk ke sini menatang neh la yg nyambut kami...dia berbunyi pastu lidah terjelir2...mulut ternganga2..terkejut jugak tawww..adam aadin dh bt muka nak ala2 spoil..hehhehehe....

 Neh pintu masuk ke dalam tpt2 Dinosaur tuh d letakkan...masuk dalam tuh just ikut arroe merah yg ada tuh..bentuk muka bumi mmg mcm hutan2 sket..kalau malam x pasti bukak ke x......

 Lepas masuk jek kt pintu d atas neh kan..akan terjupe telur yg beso neh..kuingt gitu jek..skali tiba2 ada bunyiiiiiiii....terkezut la kejappp....hikhikhikhikh

 Rupanya ini yg keluar..huhh terkejut gak lah..lepas terkejut tuh gelak la kami....ekkekekke...adam n addin dh start teruja....

 Agak besar jugak dia....bergerak2 leher ekoq, lidah terjelir..semua cukup...

 Sampai sini mcm agak real jugak la..seolah2 berada d alam dinosaur....ehehee..ada kolam air yg jernih..dia bergerak2 seolah2 tgh makan dedaun d pokok2 itu...

 Masa sampai sini dah jam 4ptg..tapi cuaca masih mcm panas lagik...apa pun cantik jugakla cuaca ms tuh....kalau hujan pun ase cm x best lahhhh..sebab neh tanah merah....

 Ini adalah kali ke 2 mereka g tgk dinosaaur yg gerak2 gini..1st time pg ms kt pusat sains..kt sana mereka menangis.kali neh agak ok sket..sbb dh besar sket kot...
kt belakang tuh tulang temulang dinosaur...

 Abeh dr tgk dinosaur singgah sini..sementara otw nak g cek in......

kita sambung pulak..ke karnival..d malam nya





SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background