klik..klik..

18 January, 2012

Adam, Addin & Adinda Latest.........


Salam semua........dah lama x cte pasal kanak2 3 org neh..ehehehee.....
yang semakin membesar dan besar....
mood nk update blog dh dtg semula..selama ari neh xder la x bukak blog...bukak ajer....dan setiap hari n masa aku blogwalking blog kawan2 taw.....klik 1 1..baca....sesambil cari kenalan baru..hihkhihkhihkh..sesambil klik mereka nya nuff....ehehehehhe.....tgk org nya layout cantik..aku pun cm nak jugak....hahahaa....nanti la tunggu 1 masa nanti....kerajinan yg btul2 dtg ku buat....erk buat ke?? tempah jek lahh erk.... 

Inilah gambar mereka yg paling latest sekali..masa g A Famosa time Krismas ari tuh..panas terik neh...berpeluh2....apa pun mrk npk happy sangat2 pg sini....yerla asik dok umh jek kan....ehehheee
perangai??mmmmm macam2 sudah!!! yg addin sikit banyak cakap dh terang..membebel jek....now dia dh pandai poo poo dalam toilet..cuma belum betul2 free diapers....dia mcm x pandai lg nk control air kencing..hikhikhihk...
adam...cm biasa lah dh skul...dh skul neh mcm2 pulak pengetahuan dia yg lebey2 tuh..asal balik jek...ada jek menda yg dia ngadu itu laa..ini la..apa2 lah adam....
ari neh 18hb...masa d balik td..aku cek beg dia ..ya allah...penuhnya mainan...ptt la nampak kembung jek beg dr jauh mcm berat sangat!! upenya ada toys dlm tuh!! ish adam neh....

Taraaaaaaaa!!! inlah 1 1nya puteri aku tawwww....dia dh nak masuk 9m 21hb neh..eh cepat btul yer..lgik 3bulan setahun sudah.......dinda dh nak berjalan..dh langkah2 sket..tapi mesti laa ada benda dia paut...
ari tuh dia masuk spital taw...sian kena amik darah..x sampai hati nk tgk....gmbr dia kt spital pun ada...tapii xdak mood nk load...x sampai hati tgk....nasib masa time nak amik darah ari tuh..papa sempat sampai awal...jd papa la yg pgg...
setakat ini alhamdulilah...dinda dh sihat walafiat...



Masa neh aku tgh test ngetest topi yg dinda pakai tuh..yer aku juai topi tuh..cantik taw....tapi kepala dinda cm kecik laei...kira lamabat sket la dinda leh pakai..
erk erk dinda..cm anak itik plak dr belakang..ekekekkeke

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background