klik..klik..

02 January, 2012

Adam Mukhridz @ Genius Aulad Bandar Tun Hussein Onn,




Sabtu Kelmarin mama n papa ke sekolah adam..sessi pengambilan uniform + jumpe Cikgu Klas adam serta tgk klas adam......perjumpaan bermula jam 1.30pm...nasib kami dtg awal...xder la bersesak2....asenya kami la org 1st untuk kelas adam ..ehehehee.....

 Di sini la nanti adam di tempatkan...harap semuanya berjalan dengan lancar...segala yuran serba serbi dh selesai....tinggal menunggu hari khamis ini sahaja.....

 opssssssssss.....sememangnya time anta & amik adam adalah lebey cepat kiranya mama park kt parking Carrefour..haruuuuuuu.....

 Ini perkarangan tingkat 1...adalah sangat luas.....asenya ada lagik perabot yg akan di masukkan neh....

 mmmmm..apa la yg d cerita erk...lama jugak mereka menyembang...

 Ini name card adam...bawah tuh kad untuk parents masa nak amik anak2 mereka time balik..kalau xder card tuh x boleh amik....

 Senarai nama di luar kelas adam...ohhhhh...adam nama 1st sekali....
oh ya..adam sessi petang....saja mama mintak petang...sebab xnk kelam kabut kalau pagi2 sangat..

 Dah sampai ke klas adam...mama isi form jap2..cm biasalah..mcm2 soklan nk d jwp...

Inilah teacher adam....nama dia Teacher Aini...lembut jek weii..aku x tawww laaa cner dia ngajar t........ahak..ahak.....sebab aku neh jenis cpt naik angin tuh ckp gitu erk?ekkekeke......
apa pun x kisah lah....
ngajor la anak saya dgn cemerlang, gemilang & terbilang yer teacher...... :):):)

Pesanan Buat Adam :  
Adam, belajar rajin2 yer nak...
Adam, Dengar cakap teacher yer nak......
Adam, jangan buat mcm umah sendirik pulak yer nak....
Adam, jangan kasar2 sangat dengan kawan2 yer nak.....
Adam, rajin2 lah bertanya kalau x paham yer nak.....
Adam, kalau teacher marah...jangan melawan yer nak..diam ajerrk!!





4 comments:

Bitt (double IS) said...

selamat bersekolah....n happy new year illa ;) rasanya sama skool dengan anak kak liyana ehh best la derang ada geng hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nampak selesa tadikanya ye.. besar..

lov_note said...

ramai gak parents pilih tdika ni ye, nmpk mmg selesa..

adam pun da msuk skola nmpknyer, b a gud boy ye adam.. blaja rajen2.

-iLLa- said...

happ new year bitt...

a'a..masa pergi mmg npk selesa sangat..toilet dia pun selesa..classroom pun selesa..

tq auntie luv,:):)

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background