klik..klik..

21 February, 2012

Aktiviti Sekolah Adam


Bulan 2 & 3 ini, sekolah adam dh ada aktiviti..utk parents & student mereka.....segala maklumat mereka akan emailkan kepada parents dan tinggalkan di dalam Message Book.....

 Parents Sharing Day....ada 6 session.....

 Parents Sharing Day....Adam punya session ke 4...ok la tuh ngam2..papa pun keje malam..sempat la kalau tido sekejap kan.....hehhehehe...

1st Trip Adam ke Kidzania...kidzania neh baru bukak..mama ada juga bercadang nak bwk adam n addin ke sini..tgk2 adam punya skul ada buat..20/3 neh....
Fee kena bayar RM 70 termasuk transport, breakfast,masuk,snack lunch n souvenir...rasa mcm ok la harga tuh....
menurut teacher adam..pada hari tersebut, kidzania akan tutup utk umum..sebab mereka bg laluan pada Genius Aulad..semua cawangan GA kt kl ke pg sini nanti??x pasti lak daku..time nk byr t tanya..saper2 anak yg GA tpt lain..pun pg sama jugak ke sini nanti????
Soklan pertama nanti nk tanya..kalau mama nak ikt bole x?ekkeke..tapi x la naik sama mereka..ehehhe..kalau x boleh pun xper...ingt nk bwk addin skali..ehehhee...

Adam...dia masih x paham apa itu "ROMBONGAN"..yg dia cuma tau..teacher ckp nanti nak jalan2 kt "Kidnia"ekekekke....bila ku bg tau..pg ramai2 nak bus..dgn kawan2..dia mcm suka lah....dah asyik tanya pulokkkk.....





6 comments:

mummy2k said...

GA kelana jaya xde pulak bgtau pasal nih..diorang br jer melawat masjid smlm....best jugak kalau kite leh ikut ke kidzania tu kan?hehehe

-iLLa- said...

mummy2k..agaknya depends pada cawangan kot eh..

Cho Zila said...

baru dapa tau semalam kat buku mesej diaorang... rasa ok kot hargatu.. lagi syiok pergi ramai2kan..
tuler kalauler dapat pergi kan best...

-iLLa- said...

@Cho Zila

cho zila GA cawangan mana?

Bitt (double IS) said...

wahhh senang la...cikgu yg bawa hehee tapi kalau saya mesti nak itutt jugakkk ngee

eyndayusoff said...

bagus la kindy adam...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background