klik..klik..

10 April, 2013

Tilam & sarung bantal from Needles Crafts

Assalamualaikum....

selalu order applique blanket + bantal...
tapi kali ni utk adik baby mama order tilam dan sarung bantal..bantal panjang kiri kanan tuh x yah la kot..sbb ike pengalaman abang n kakak baby.mereka x suka sgt bantal panjang tuh...
jadi sebulan yg lepas mama order set ini..yg Dora tuh saja bt tambahan untuk kakak adinda...yang panjang sikit tuh bantal organic..kakak adinda ada 1..jadi mama mintak order sarung 1 lgik...boley la tukar2 nanti kan..

dah x ingt la baper kali beli ngn neddles craft ni..hikhikhik..byk kali jugak la...
ni baru sampai kelmarin..tilam tu agak tebal dan berat jugak la...
selama order dgn dia...berpuas hati la dgn jahitan dia..fabric dia pun lawa2...

pada yang berminat boleh la..ke page Needles Crafts ini...
tgk mana yg berkenan..terus inbox dia dgn gambar..kebiasaannya dia akan reply pd malam la...


**** mmg penyakit btol la kalau tgk barang2 baby & kids neh.. :):) 
next order....mama ada order blanket utk abang n kakak adinda...dia belum pos lgik tuh..sbb baru settle payment..kekekeke

1 comment:

Wawa Tasliman said...

selalu gak jengah2 fb dia.. tapi tak pernah order pulak...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background