klik..klik..

29 November, 2013

Laman Grill...

Assalamualaikum....

Malam ni tekak kami nak western...jadi pergilah kami ke tpt yang berhampiran......cuaca pun mendung jek dh petang tadik...

Addin & mr papa.....nak jugak duduk ngn papa dia neh.......

Fries & air yg sampai dulu..jadi layan fries dulu...

Ini lamb chop...aki order yg ni..makan sama adam..besar ni....sangat sedap hokeh!! Kalau p laman grill jangan lupa order ni ya....kuah dia tu sangat sedap.....

Mesti nak order ini jugak... Meat's lover combo...ni makan sorang mmg x abis aku cakap...sapa yg bole abiskan mmg hebat...ni pun sedap tau!! Ada lagi 1set combo..rsnya laman grill s alam ada kot...kajang xder....

Aku ni bagi makan pe saja mmg ssh betul2 nak abiskan..nasib ada hero yg kuat makan..tgk dia perabihkan..adam badan kurus sangat..kenapa la..tp kuat makan!! Roti gardenia yg besar tu dia bole abiskan sehari..bibik kata dia dok umah ni makan saja..aci lantu bik..bibik kan rajin dok dapo...agagagagaga....

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background