klik..klik..

26 November, 2013

Pelikat pants..

Assalamualaikum....

Pelikat pants.....2,3menjak dok dgr2 ayat ni...aku pun mengoogle la cner rupanya...oh rupenya by afdlin shauki.....kain pelikat yg dibuat jenis seluar..mcm aladdin...cantik jugak...
Batik pun adoo..aku x kenan la hahaa..gelak besar kalau aku pakai kot..dh la x reti pakai kain batek..kehkehkeh....

Tadi kami ada hal area wangsa maju sana.....jd kebetulan lalu area kedai ni..maka singgah la kami ke kedai ni......ssh btol nak suh dia amik gmbr....ni secara paksa rela la tu..kekekee...

Ini la pelikat pants nya...aku yg pilihkan warna..ku amik green n brown...cantik ...pinggang dia jenis mcm pinggang boxer tu.....bawak bercerut.....

Ada kenan??online pun ada jual...sapa mau jd ejen??p la call..mereka x launch lagi tau...

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background