klik..klik..

12 April, 2015

Lexis Hibiscus Port Dickson.

Assalamualaikum....

Lexis Hibiscus....baru bukak awal bulan ari tu.sekarang mereka ada buat promosi sehingga 31/5 ini.

Sekarang ni promosi hanya di buat yg atas air punya sahaja.mereka baru bukak yg 2 daun...berminat?? P cepat2 booking.... Hiksss...

Jalan masuk utama dr jalan besar.masih belum siap lagik..x susah cari hotel ni.Signboard banyak atas jalan...

Kedatangan tetamu pada hari itu di sambut dgn pertunjukkan dr staf2 mereka.kalau tgk bonzer2 mereka punya staff ni... Cek in jam 4ptg. Cek out jam 12tgh ari.lambat, maybe nak cuci pool tu kan..

Dah bosan nak tunggu ke bilik.penat pun yer kot.sbb balik dr kumon terus pergi kan..

Nak ke bilik kena naik buggy ni..beroperasi 24h.kalau bilik dekat, bole jalan kaki jek.tapi x bilik kita jauh nun ngadap laut...kalau nak keluar, call jek mereka..

Sampai2 dh ada staff yg sambut kita kt kereta..dan terus amikkan barang2 kita.



Sementara nak tunggu cek in..makan dulu..minum2 dulu..

Ini nombor bilik kami... 036 agak jauh kedalam.kalau jalan kaki mandi peluh la..hihihi...



Dah sampai bilik..bilik ni best kaya dgn bantal2...hikssss...

Si bulat2 addin dah x sabar2 nak keluar...mama kata nanti dulu..mama nak riki2 kawasan...

Bawah bole nampak air laut.masa baru sampai ptg tu..banyak obor2 kt bawah tu..anak2 jarang tgk hidupan laut yg pelik2 neh jadi berpeluang la pd hari itew...makanya ala2 jakun lebey la tgk obor2 khennn..haha..
selain bantal, bilik ni kaya jugak dgn towel2... 
Pemandangan cantik sangat kalau cuaca cerah..angin pun kuat...nak honeymoon pun buley..tapi jgn la hampa amek yg katil ada 2...satu jadik lah kan...kami ni anak ramai 4orang..kekekeke...

Pemandangan di siang hari...panas terik nak jalan2 pun...

Malam2 ada show kt bangunan sinun..sana belom bukak lagik..maybe dalam june nanti.sana pun ada private pool..next time bole la kita try kt sana pulak..

Pagi2 dah nak mandi pool x sabar2...oh nyaman sungguh udara disitu...mama la jaga 4 kanak2....dhbesar sket, cakap pun dh boley paham kan..adik jek la x paham lagik.

Budak 2 org ni bikin mama panas bila mereka dlm pool...dalam mcm ni pun bole nak bergusti..gagagagaga...

Kan...dalam air pun nak bergusti...

Kedalaman pool agak dalam jugak.mereka ber2 ni dh biasa dgn pool,tapi kena tengok2 jugak..sebab tepi laut..mama ni merisau jek manjang..hiksss.....

Pool dia agak dalam..kalau kanak2 yg x reti berenang mmg kena awasi.kalau tgk mmg mcm x safety.kalau budak yg paham dah ok kot..yg penting kalau ada  kanak2 sebaiknya ada la dewasa sekali kt dlm pool tu.


Ok gambar banyak dlm pesbuk ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

2 comments:

~Cinta Puding Karamel~ said...

Hai sis nak tanye... bilik yg sis duduk tu yg mane satu ye? PRemium pool villa or executive pool villa? and booking online ke cmne tu?


Thank you

-iLLa- said...

hi cinta...

itu executive pool villa.booking masa tu call...

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background