klik..klik..

23 July, 2015

Salam Aidilfitri 2015

Assalamualaikum......

Raya tahun ni kami beraya di KL sahaja..papa keje,hari raya ke5 baru dpt coti...1st pagi raya beraya di umah atuk & opah dulu,lepas tu baru la ke umh mertua/atuk & nenek di kepong...

Taraaaaa...kami di pagi raya..ya ampun..nak amik gambar family ni susah sangat hokey...kanak2 sorang mcm tu sorang mcm ni...kekeke..apa pun ni dh terbaik ku rasa.....




Macam2 gaya la nak suh budak2 ni bergambar...apa pun kakak dinda jugak cool kan...kekeke...

Papa & mama 4A's...wah!! Chubby nya!! Hahahahaha...

Inilah kami 1 family...cik nuun sahaja xder dia beraya di Johor tahun ni....x besar mana pun family ni...mama 3 beradik jek... Harapkan cucu atuk opah ni la yg meramaikan dan mengecohkan keadaan..kekeeke..

Start dah....masing2 dgn duit raya masing2..tapi lepas tu senyap2..duit raya adinda & addina kena amik..hahaha...

Eh dinda ni...dia kalau dh pegang hp dia mmg ajak org berselfie ajer lah...sampai la hp tu abeh bateri...

Mummy & daddy to be...x sabar nak tunggu baby ni keluar..dh lama rsnya x pegang baby...bahahaha...poyosss btol la ko illa!!

Sebelum ke kepong isi perut dulu....

Addin,adam & haikal...dah sampai umah atuk kepong....

Senyum manjang dh jupe geng..yer la kt umh atuk opah xder sapa..mereka jek...kt umh atuk nenek jupe la sepupu2 mereka...


Selamat hari raya Aidilfitri...maaf zahir dan batin!!

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background