klik..klik..

15 January, 2016

Believe 5D Art Museum,Langkawi.

Assalamualaikum...

Harapnya tidak la basi lagi cerita ni yer...cerita p langkawi ritu la x abis2 lagik...

Kami masuk sini...





Cantik amik pic kt basikal ni..susah betul mama dan papa nak amik berdua.


Adam jek la pun yg ok nak melayan gambar2 ni...







Tempat ni betul2 jalan nak ke jetty kuah dalam shopping mall.Tapi shopping mall ni sendu lah..hahahaha..masa kami masuk sini pun xberapa ada orang...tempat ni best..orang x berapa nak tau ke x tau lah..

4 comments:

Qaseh Suhaida said...

Murah juga tiket masuk nya..

juelee said...

aku tak gi pun sini.. tp rege die lg murah dr 3d yg kat cable car tu kan.. yg kat kabel car tu semput mak tgk rege tix huhuhu

-iLLa- said...

ahaha murah sini ea..sini xder org sangat...ekon kuat..syok jek..ada org siap ajar ko point mana nak amik pic jd cantik lagik..walaupun ada arrow dh....

alias zw said...

Assalam..illa..berbaloi tak msuk 5d art believe ni..ingt nk pi sna..byk tak gmbr yg ada kat situ?

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background