klik..klik..

06 January, 2016

3D Art Museum,Langkawi

Assalamualaikum...



Pagi2 jam 8.30am gitu kami dh sampai ke cable car,budak2 xder la mcm nak naik sangat sebab mereka pun dh banyak kali naik.


Mula2 nak beratur jugak,sekali papa tanya sorang2 especially adam & addin,nak naik ke tak?sekali mereka cakap x naik pun xper papa mama.Huuuu mak ai,aku lega sungguh lah..hahahaha!! 

Makanya,kami ajak la anak2 ke 3D Art Museum yang memang belum pernah masuk lagi di Langkawi ini.


Mama & kids,mood mereka pagi tu ada baik la..berjalan kan siapa x seronok,hahaha..

Pagi2 sampai orang x ramai sangat,mereka lebih lagi kejarkan nak naik cable car tu,dan kalau belintiket cable car bole dpt tiket combo sekali 3d museum ni.Jadi,masa kami masuk dalam tu memang orang x ramai la.ok ok jom kita layan pic dalam 3d museum ni.


Adam ok,addin ni selalu moody.Ni baru masuk,mau la nak senyum sket kan.





Hahaha...ya ampun aku suh kanak2 ni bergambar..mmg xder perasaan lah.Hahahaha..harap abang2 jek lah...dinda dina kdg ok kdg x.Memang mencabar betul,mcm nak terkeluar anak tekak taw!! 



Harapkan 2 orang ni jek lah pun...





Kakak ni nak berlari jek,dia suka dia buat la..dia x suka mmg xmo buat.

Masuk dalam ni kena simpan kasut dan segala air minuman yg kita ada..

Keluar dr situ,mama nak beli sotong goreng,lalu situ masa tgh masak sedap betul bau.

Ni dia!! Sotong Raja namanya..



X pedas pun soa dia.Tapiii sotong dia sedap tau!! Memang fresh terasa.Ok babai..

Kita continue 5D museum pulak....

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background