klik..klik..

14 March, 2016

Corus Paradise Resort.

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Weekend,semalam....kami ke sini dgn planning last minit..gini ler jadiknya,amik book hotel yg ada.....

Nak nangis p sini..dgn parking susah..fasiliti yg mcm dh berkurun,mcm x pernah guna lama sangat dah.Pendek kata mcm duduk dalam bilik yg kena tinggal lama...uwaaaaa....

Inilah pertama dan terakhir kali yuk....Malam tu kan,lepas balik makan...aku rasa mcm meremang jek bila tgh solat masa rakaat yg ke2..budak2 3 org tu elok pulak dgr cakap suh tido,tido jek..perasaan mcm ada org tgk,pastu berangin kuat!! lain2 semua dh tido kecuali addina sama mama.Addina mcmana nth tiba2 aku tgh solat dok jek sebelah sambil cakap "adik akut la mama..akut".....walhal tv ada jek terbukak.Aku mmg x sedap hati la kan...lepas solat terus ajak dina tido sekali...tgh malam nak p toilet pun takut..hahaha..

Esk pagi2 bangun,suh budak2 mandi siapkan..bagi makan roti sorang 2..terus keluar..jam10pagi dh sampai umah..hahaha..ase scary giler oi!!! 

Bila update status n pic,baru la ada banyak cerita baca..hahaha...





Harap2 pengurusan dapatlah buat apa2 perubahan pada tempat ini..bilik kami bilik air mentol terbakar x d ganti,jadi sendu jek lampu2 tu....bilik pun sama jugak...masa sampai jek mcm ada bau kepam2...peti ais terngaga pintu...balkoni  rupa mcm dh kena tinggal lama..


SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background