klik..klik..

08 August, 2016

Rumah Tumpangan Mak Teh (Mencandat Sotong)

السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه

Harapnya idak la basi lagi cerita pasal mencandat sotong kami pada April lalu.Masih lagi di tahun 2016 kan xper lah..Ni nak cerita pasal kami pergi mencandat ari tuh.Sebelum tu mama cerita dulu pasal rumah tumpangan yang kami menginap sepanjang di Terengganu.Meh tgk meh....



Inilah rumah yg kami menginap.Kebetulan ari tu umah ni baru siap,jadi kami la kot org pertama yang menginap, 2 tingkat bawah 1 bilik, atas ada 3 bilik.bawah bilik berekon,atas 2 bilik sahaja yang berekon.sangat selesa okeh..

tengok tempat barbeque pun macam bari lagi belum pernah guna,kami la rasmikan ni..

mempunyai kawasan yg lapang, x risau kalau nak parking kereta.



Pandangan dr atas umah kami menginap.

x Sempat amik gambar dalam umah,selain rumah 2 tingkat ni,mak teh ada jugak rumah yg untuk 2 orang - 4 orang.Sebelum pergi elok la booking 6bulan awal yer.Kalau x penuh.Sebab rumah ni dekat sangat dgn jetty untuk kita pergi mencandat.Jeti Kuala Chendering.

untuk sebarang pertanyaan, boleh tgk name card d atas tu..bole buat booking sesiap..



continue, aktiviti mencandat...

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background