klik..klik..

01 February, 2017

Short Trip ~ Penang ~

Assalamualaikum..

ini merupakan short trip yg pertama pada tahun 2017.Ewahhhhh...hihihih...kebetulan ada sepupu mama nak bertunang kat kampung,jd kami menyinggah la ke Penang dulu.Nasib baik la singgah Penang,jalan jem jugak meghala ke utara ari tu.Mengikut jangkaan masa sampai,kami lewat 1 jam dr masa sebenar sampai..




Nak ke Penang Art Street dulu,maka kami ikt melalui jambatan lama.
Sampai2 Penang tempat kami tuju mcm x berapa jem jek.Rupanya ramai duduk di sebelah Batu Feringgi.


 Sampai jek masa jalan2..addin ni bole pulak terjumpa anak burung..suka la dia..sebab dia ni suka kan haiwan.

 Inilah rupa anak burung itew..mcm sakit x sihat pun yer..Addin kata dia mcm demam mama,badan dia panas jek..hahahha..

 Excited anak2 jupe burung,tu ada niat nak bawak balik kl tu...tapi mama x bagi,yerla kita nak jalan jauh lagik,kang x sempat kesian dia dh jd aniaya pulak.



 dapatlah bergambar dgn beberapa gambar yg ada di Penang art street ni.

 kids dan mama...







Masjid kapitan namanya.Masjid yg harus dilawati pabila kita ke Penang..x dpt mama nak masuk ke dalam,sebab kanak2 dh penat kata mereka.Xperla next time kita dtg lagi yer..

1 comment:

LYAfrina said...

BESTNYAAA,,, teringin nak jalan2 kat penang jugak.. pnh g zaman2 sek rendah dulu..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background