klik..klik..

17 April, 2011

Macaroon


Dari ari tuh lagik nak makan macaron....asik2 tangguh jek untuk order di online yg skg neh banyak yg amik tempahan....sudahnya nth cner ase cm x bley tahan...g ajak papa ke Harrods KLCC untuk dapatkan macaron neh..bukan nak makan byk pung..sket jek....sebab ianya pun manis gak kan....
makanya semalam..lepas g cek up..berdesup ler kami ke Harrods Klcc..sampai2 teru tuju ke sana...adam dia suka ler tgk kaler2 gitu..semua nak..tp kt Harrods x byk flavour mereka bt...asenya ada 5 sahaja...bukan nak byk pun nak sket jek...beli le 6pc = RM18..lepas tuh dah..keluar dr situ sebelum hero2 tuh merapu2 kan..

 Ini ler macaron yang mama nak sangat tuh...ehehe dpt jugak dalam masa yg terdekat + singkat neh....
Berebut2 makan dengan adam tau...ehhehee..nanti lepas mama abeh pantang kita beli lgik yer adam....

 Tengok...abeh di kerjakan dak adam...dia jek yg nak pegang pelastik neh..pastu goncang2kan...dia mitk makan sekejap tuh jugak...tapi mama x bg..ehehhee sebab adam belum makan nasi lagik.....
mmmmmm...rasanya???bole tahan sedap jugak...macaron kan manis..dlm 5 perasa neh..asenya sedap lagik perasa coklat dia....

Interframe kejap ngn bear yg sedang on duty katanya..hehehehee..

lepas ke sini, kami g makan...lepas tuh....jangan x cayer..daku pg PC Fair tau...bawak 2hero neh skali....hahahhaa...nasib mereka x bt hal.....
huhhhh..agak jauh jugak lahh berjalan n terasa la jugakkk..kesengalan2 di badan neh......
malam tdik..masing2 tdo awal adam & addin...






7 comments:

ct N honey said...

mmmm..sedap..sedap

adha said...

dapnyaaaaaaaaaaa

Amiizaa2001 said...

sedappnyaaa...nk cikit? :):)

Yan said...

tetiba teringin lah pulak n i.. but tk leh mkn bebyk. manisss

Ummiamsyar said...

illa... kamu dh bersalin belum?...

MummyEcha said...

dah makin famous lak macaroon nie yer...sedap ker? x pernah try lagi...

Nurul Aznil said...

salam,

la ni semua orang bercerita pasal macaroon kan? nicey~ nicey~

tuan rumah. kot nak try nasib kat contest saya boleh menang voucher...
sila ke http://aku-noi.blogspot.com/2011/04/pasal-aku-noi-joy-of-motherhood-contest.html

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background