klik..klik..

14 April, 2011

Tommee Tippee Pilihan Untuk Bakal Baby....




Akhirnya Tommee Tippee pilihan mama untuk bakal baby dalam beberapa hari saja lagik....saja amik lain dr yang lain dgn abang2 mereka...sebab nanti yg lebey2..adalah si adam...dia tuh semua botol dia bole skg..janji ada isi..cuma si Addin jek..xkan nak botol lain selain botol dia...tunjuk botol neh kat dia pun dia mcm geli..geli tgk teat dia kot..ehehhehe....masa zaman melahirkan adam & addin, Tommee Tippee neh mana ada lagik....neh baru kan...

beli botol neh masa sale kt Mothercare ari tuh..dpt ler harga RM 36.00 untuk 2 botol neh...tgk teat dia pun cm mudah nk dpt kan..so rembat jek lahhhhh.....harap bb ok nanti..bila mama nak pg work...bb mesti kena pakai botol kan...hrp x susah ler nk memilih teat nanti seperti abg2 mereka dulu....

masih ada lebey kurang bbrp ari saja lagik baby nk keluar...
harap2 semuanya selamat & di permudahkan......amin....

** Baby dh besar sket nanti mama upgrade botol yg chanteks2 yer...ngeee...**


6 comments:

Madam Sooyaree said...

Comey nye botol! Buat koleksi pun ok kan :P

cikwawi said...

cun la botol tu. i like! ku doakan bersalin kali ni semoga semuanya dipermudahkan ye illa.

Rizziela said...

saya pun masih belum botol susu utk bb..masa abg dulu pakai botol Avent...adik2 tak tau lagi nak pakai botol apa

Kak Mah said...

illa..dah lama ada dah tommie tippie nie baru loh nieh gelemer...ehehehe..

-iLLa- said...

comey kannnnn.....

cik wawi insyallah...
rizziela..beli botol neh jek dulu skg..sbb tgk byk botol yg cun2 kt online..ehehehe..

kak mah ye ke??ms adam addin dulu mcm2 botol illa beli dr brown,MAM,AVENT mcm2 brand ler..tp x npk pulak tommee tippee neh kt mothercare tuh,lama dh erk...

Ummiamsyar said...

ila, buh ribbon bg lawo lg... semoga selamat bersalin yer... hari ni kan??

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background