klik..klik..

28 June, 2012

Aku yang stress... :)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat pagi semua.....ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ ....berbalik pada tajuk d atas....arghhhhh...dh 4m tau aku ✗ period.....bagiku sangat normal.....tp kalau mr papa tiba2 ckp akoo pregnant apa kes kan...tiba2 jd tanda tanya plk kt diriku sendirik.....oh tidak mungkin !!!

Last week papa p belikan upt...dia suh bt..Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ Ɨƚɑ"̮ ....aku ✗ tau la dia cuak ke apa...yang aku tau dia mmg nk baby lagik....sorry pa..bukan skrg kalau nak pun..dan kalau bole ✗ yah la lg eh..eh..eh..eh...kekeke....

Aku p bt la pagii2...dlm byk2 kali bt upt....neh la pertama kali aku kena upt tu invalid.... ✗ boleh baca...hokeh!! ( ✗ amik plk gmbr ) dh ✗ leh baca...aku trus buang lah..line apa pun ✗ keluar......aku rasa aku ✗ peknen lah........belum bt lg utk kali ke2.....apa pun kena bt gak..sbb papa kata aku peknen!! Mmg dia tuh !! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ ...................

Tiba2 plk stresssss pikir balik pasal upt ♈ƍ invalid tuh!!!
Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

5 comments:

Bitt (double IS) said...

wahhh adakah nno.4...opss jangan stress...kena cek balik la gamaknya ni :)

-iLLa- said...

hahaha hehehe, yer la bitt..kena cek balik neh.....

MUMMYIZZ @4 Hero Izz said...

illa dulu kita pun mcm tu jugak..cek upt invalid,cek kedua negatif,tp, still hubby kata kita peknen...tak puashati cek kat private mmg negatif..tak puashati pergi scan plak..doktor cakap ada darah beku kat rahim,doc suruh 2 minggu lepas tu scan lagi..
sekali datang utk scan kali kedua,sah pregnant n twins ayoyo..

tapi, tu lah musykil asal bt upt negatif

mama maman aka yana said...

illa.. kita pun sama... 3 bln tak period dan 2kali buat upt... mmg negatif... tp risau gak tiba2 diam tak period.. huhu

-iLLa- said...

huhhh risaunya dgr......smpi skg x period lagik.... :(

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background