klik..klik..

06 October, 2012

" SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? "

Assalamualaikum.....
 Selamat petang..hari ini aku nak join segmen dari seorang blogger yang bernama Lyssa Faizureen dalam segmennya Kenapa aku berblog....tertarik pulak aku dgn segmen lyssa neh....kekekekeke..

Kenapa Aku Berblog??
Aku berblog sebab dulu aku suka baca blog orang laen..tiap2 ari sebelum bermula kerja..masuk jek opis aku mesti blogwalking blog org..walaupun pd masa itu aku tiada blog...bagiku, berblog jugak boleh menyimpan satu kenangan untuk setiap entry yg lepas2....lagik aku suka kalau blog tuh berwarna warni + dipenuhi gambar2 yg menarik......hehehehe..

macamana korang boleh terjebak dalam dunia blogging?? 
Aku mula berblog pada November 2008..sudah hampir 4tahun kan.rsnya lama jugak tuh..dh tiap2 ari, tiap masa aku baca blog org, tiba2 hati terasa berminat untuk buat blog sendiri...jadi sejak itu, aku mula la berjinak2 dan terus terjebak untuk berblogging..dan  aku cuba buat blog sendiri..dalam berblog pun aku lebih suka menceritakan segala pengalaman pahit manis yg ku lalui, serta berkongsi2 maklumat sekiranya ia patut di kongsi bersama....dari situ jugak aku mendapat ramai kenalan di alam maya yg seterusnya menjadi kenalan rapat.... :) :)

 Tujuan utama berblog?
Bila dh terjebak untuk berblogging..rasanya, dgn berblog kita boleh dpt ramai kenalan serta segala maklumat dengan cepat.....lagik satu, aku suka cerita pasal anak2 aku..nanti mereka dah besar boleh la mereka baca blog mama mereka neh...banyak cerita ttg perkembangan mereka jugak..andai blog aku bertahan lama..maka, akn menurunla dr generasi ke generasi..ewahhhhhh....

Apa yang menarik tentang blog aku?
Blog aku xder la menarik mana pun..aku suka blog yg berwarna warni, yg ada bermacam2....mcm blog aku neh nha...hahahha..blog aku yg menariknya bagi aku ialah..aku suka taw tepek gambar banyak2...jdik setiap gmbr tuh ada ceritanya....aku x suka bebel2 kt blog tanpa gmbr...nanti aku rs blog aku cm suram..kekekekeke...
nanti nak masuk thn baru neh..aku nk buat blog aku lg cantik.........insyallah...

Sumber inspirasi/idola?
Banyak blog yg aku baca..aku suka masuk blog masakan kt sini.. mat gebu banyak jenis masakan yg ada..agak2 x tau nk masak apa..aku cuba tgk sini.. hehehee...

ok.semoga jelas la segala penerangan aku ini....

jom join ramai2...segmen  Lyssa Faizureen...
sesambil leh kita kenal2 dgn lyssa dan para blogger yg lain.. :):)

happy weekend!!!!
 

25 comments:

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..follow sini..no.264
Salam perkenalan...
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z singgah sini :D
http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
Hepi blogging .


http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah Dari Segmen Yang Sama...Happy blogging (^_^)v
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

SCA said...

eeh nama die adam mukhriz lah..kirim salam die..hehe
dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mar Maria said...

Tuan tanah,maria datang melawat ni..jom singgah blog maria pulak..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html


Tq

Eyna Reen said...

dari segmen lyssa :)

http://heyhoneysista98.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

AyuInsYiraH said...

assalam...ayu datang dari segmen yang sama...hehehe


http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fatin Amira Mazlan said...

You have such a nice blog. I've read this awesome post ( seriously!) and i dah follow sekali

http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

Blog kita warna hitam. Same :)

Fatin Amira Mazlan said...

You have such a nice blog. I've read this awesome post ( seriously!) and i dah follow sekali

http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Minah Sepet said...

Penduduk bumi datang menyerang . Singgah dari segmen yang sama ;)

nobodyperfect-iera.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Ukhti Azza said...

saya dari segmen yang sama :) jangan sombong-sombong ya :)

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

hi..singgah follow awak,dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Intan Wandalaara said...

hi..singgah follow awak,dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Budu Bilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Cik Nas :) said...

hepi blogging :)

http://tieqanasibah.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme..
done follow u ^^
vsit my blog key... ^^
kalau sudi follow la skli ek hehe

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background