klik..klik..

19 September, 2014

Adam Kena injek

Assalamualaikum.....

Last 2weeks adam x dtg sekolah..sebab yg dia demam tu kan...masa tu rupenya ada KK datang untuk bagi injection..x silap nama adam adalah yg pertama..jadik dh kena pulak time dia x datang, so cikgu bagi buku kesihatan tu.. Dan pergi la ke klinik kesihatan yg dinyatakan dalam surat itu.....

Jadualnya hari ni....bermula 830am... 815am kami dah sampai kt KK tu..alhamdulilah kt Kk tu parking sangat besar...sampai2...orang dh ramai...amik nombor naik tgkt 1..tunggu la giliran..upenya ramai jugak kanak2 laen yg diarahkan ke Kk itu untuk suntikan..dr sek laen2 gamaknya...

Aku budget pergi ber3..sama papanya sekali..mcmana pulak ari ni addin sama adinda bole bangun awal..mcm biasala mana bole kata tinggal kan..lagik2 adam ikt...makanya..papanya la yg bawak adam masuk ke dalam bilik tu...alhamdulilah proses menunggu x lama..dalam 1jam lebey setel semua...

Amik gambar dari hp papa...

Ini injection yg adam kena amik ari ni..aku ingtkan sebelah..rupenya 2 2 belah.....patut ahhhhhhh...

Muka toyer jek adam ni ah....alhamdulilah..lepas keluar hospital ari tu dia xder demam..selera makan pun naik semula.....adam ni takut ke..x takut ke..dia x bercakap..jenis diam......

Tahu..tahu....

Kiri kena..

Kanan pun kena....bila aku tanya sakit ke adam..dia xnk jawap pulak......

Xperla..harap2 ok adam...tiada apa yg merisaukan....balik2 adam nak makan roti canai..ok.....sampai umah sambung tido pulak........

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background