klik..klik..

29 September, 2014

Jom Membeli Gadget Baby di Mama Kids Jnction.....

Assalamualaikum....

neh korang nak bitau neh....ini page kawan ku..hehehehe...jemput2 la sudi ke page & insta dia...dia ada buat sale start hari ni 29/9/2014 - 1/10/2014.. sale ni online sahaja tau....dia pun ada kedai jugak..tapi sale yg d buat ni online sahaja...sudi2la jenguk website dia..



 Aku ada gak la selalu membeli dengan dia..la ni baby dh membesar agak kureng sket...beli yg kecik2 jek.kekeke..gadget besaq2 dh abeh zaman....yang penting dia punya ory mehhh...kekekekekeke.....



Pada korang yang nak beli barang authentic especially stroller,carseat,apa2 la yg berkaitan dgn gadget baby ni..at very good price jom follow @mamakidsjunction ni.

Barang die semua best best and price memang cun sangat la tak payah bayar mahal mahal kat shopping mall.lepas tu boleh installment jugak.

Ade gak preloved items pon harge die menarik kalau korang tak caya cube click follow.

@mamakidsjunction
@mamakidsjunction
@mamakidsjunction

best semua price ade kat picture tak pening nak wassap nak tanya price kan....boleh tengok and cuci mata kalau suka zassss wassap teros ok korang.


 untuk yang mahu ke kdai dia..
Mama Kids Junction 
69, jalan PUJ 3/9 Taman Puncak Jalil 
43300 Seri Kembangan Selangor 
apa2 boleh call/whatsapp 014-3338680

website dia sila click sini : mamakidsjunction



No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background