klik..klik..

02 September, 2014

Marrybrown BTHO

Assalamualaikum....

Aku nak kabokan...Marrybrown Bdr Tun Hussein Onn dah bukak...hehehehe....bawah restoren atas tadika addin..Genius Aulad.....

Dah pun hari2 la dok p anta amik abang addin kan...adinda tidak ketinggalan untuk mengikuti.....dan hari2 la mereka tanya bila nak siap marrybrown ni...padahal mereka x pernah pergi pun marrybrown ni...yerla sblm2 ni p mcd kan..skg mama cakap NO MCD...hikssss....

Addin bergambar berlatarbelakangkan restoren marrybrown...kita x leh pg sini selalu..sebab ni fast food ...x elok dimakan selalu.....hehehehe...

Orang ramai td..almaklomla baru bukak khen.......

1st time aku masuk marrybrown....konsepnya mcm ni.....

Ini jek kot makanan yg bole pg dgn selera papa....pendek kata papa cakap makanan org sakit ..hahahaha...

Minah ni datang sini mintak nasik....nak nasi sahaja....mmmmmm..nasi tu sedap jugak...

Dia ni makan bubur..makan nasi..makan nugget jugak...tgk la sampai pejam2 matanya..rata2 rakan fb cakap bubur dia sedap..aku cuba order..dan addin mintak nak makan...yer mmg btol bubur dia mmg sedap...

Mmmm..bole la nak makan kt marrybrown ni...kalau dh xder pilihan laen kan....harap2 restoren ni kekal bertahan di situ selamanya...sebab dh banyak restoren bukak..semua nya x lama....

1 comment:

AMIIZAA said...

hehheheheh cute mcm2 gelagat ada....

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background