klik..klik..

04 May, 2015

Cadbury Diary Milk ~ Marvellous Creations ~

~ Ini entry melekat selama 48jam, sila scroll ke bawah untuk new entry ~

Assalamualaikum.....

Minggu lepas ku mendapat jemputan dari Cadbury mengenai pengenalan produk terbaru mereka cadbury milk, Marvellous Creations..best.best.best...juling mata tgk coklat...hikssss....

Masa ni baru sampai..sebelum masuk ke dalam bergambar dulu bersama Head Of Corporate Affairs, Puan Raja Zalina Bt Raja Safran.Beliau salah seorang penganjur majlis ini...very friendly...kami ada 10 blogger ni..lagi 6 x d kenal pasti kemana mereka..hiksss..maybe belum sampai...

Kenalan blogger di alam maya..kini kami ketemu face to face...hiksssss...


Sampai2 x ramai orang lagik.wah cantik2 decoration mereka...

Pemilik blog jugak harus tidak ketinggalan kan untuk bergambar..sementara majlis belum bermula..






Di hiasi dengan pelbagai makanan yg berunsurkan coklat2...cantik2 semuanya...

Pada hari pelancaran tu kan...Cadbury Malaysia telah memperkenalkan 2 perasa yang akan di keluarkan...iaitu:- 

Korang nak rasa x makan coklat mulut rasa letop2...hahahaha...sedap wei!!


Ni nha bila makan coklat ni akan rasa dalam mulut kita ada letop2..ahahahaha...tu merah tu mcm smarties..banyakkkk dalam 1 coklat tu...

Jelly Popping Candy : Jelly, Candy Bits dan Popping Candy..ianya disaluti dengan Cadbury Diary Milk Choclate

Yang ni pulak bagi peminat kekacang....nama nya...
Peanut Toffee Cookie : Peanut,Toffee and cookie Bits..disaluti jugak dgn Cadbury Diary Milk Choclate.

Kedua2 perasa coklat ni akan keluar di Pasaran pada 4/5/2015.Ianya di datangkan dengan 2 size yang berbeza... 
160g bar (Rm8.90) dan 40g bar (Rm2.90).

Uniknya coklat ni...rasa yg sangat berbseza dr yg lepas2 dengan keadaan kita leh rs letup2 dlm mulut..hahaa..banyak giler smarties dalam tu...sekali yg kekacang tu....yg pasti kedua2 coklat ni rasa dia mmg berbeza yer...nanti cepat2 dapatkannya...hihihihi...

Dalam 2 perasa tu kan..daku lebih suka lagik pada yg Jelly Popping Candy..rasa manis2...di tambah plak ada letup2 dalam mulut..hahahaha..



Cantik kan...coklat lolipop ni....luar nampak keras padu..di dalam penuh rs coklat.......huhuhu....Asyik la telan coklat sahaja ritu.....



Woweeeiiii..ada games jugak ari tu..utk sonok2 jek jadik la..xder hadiah pun...



Selfie pun boley...dapat la sekeping gambo gini...hiksss....



Penghujung rancangan...blogger bergambar beramai2...hari tu x ramai pun..dalam 10 orang sahaja yg dijemput...

Terima kasih cadbury Diary Milk Malaysia..ada la sedikit coklat yang di bawa pulang......hikhikhikhik....


Untuk maklumat lanjut tentang Cadbury Milk Marvellous Creations bole la layari di www.cadbury.com.my

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background