klik..klik..

30 May, 2015

Cameron Lavender Garden.

Assalamualaikum....

Ada family day di CH ni...
Cameron Lavender..biasa lalu saja,hari ini kami menyinggah.Tempat menginap pun dekat dgn tempat ini..

Sampai jek dalam 5petang..orang masih ramai lagik..ingtkan dh katup,upenya jam 7ptg baru tutup.

Bersama atok anim...

Budak 2 orang ni jek la pung selalu layan untuk bergambar...




Adik baru bangun tido ni...macam mamai2 jek lagik...

Ni tempat amik gambar dengan bear2 purple tu.kalau mahu Rm10/pc.

Menarik kan...boot kasut mereka bt gini..pokok hidup ni tau...

Segar jek bunga2 kt sini..bau pun wangi jek.tu pun masih ada lagik bunga yg belum mekar berkembang.

Addin tanya.."kenapa mesti tgk bunga mama kt sini.."kekekekeke...

Ngeeeeeeee......




Seronok kan zaman kanak2...x yah pk masalah...

"Mama..amik gambar dinda cium bunga"

Kalau addin ada kan dh cun..addin ni susah btol nak amik gambar tau...

Terpaksa rela bergambar time ni..kekekekeke...




Bunga2 semua sedang mekar mewangi kt atas2 tu..kt bawah2 jek mcm baru tanam.Menurut org situ,kata mereka ni nanti cpt berbunga...

Dah segar...baru adik nak senyum..ok jom balik dah nak maghrib....babai.....


Cont..next entry....

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bestnya cuti2 mesia ke CH .. bunga kat sana cantik2 kembang ;-)

-iLLa- said...

DIANA..skrg belum musim kembang la..mereka baru tanam menanam balik..

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background