klik..klik..

10 December, 2013

Addina Mea Mikayla yg punyerrrrr....

Assalamualaikum....

Sejak ada 2 gegurl ni...menjadik2 aku la..penyakit btol...x tahan tgk aksesori,kasut,baju dan segalanya untuk gegurl...

Freddie The Frog...

Last 2month aku ada order kasut..kasut tu utk kanak2 yg belum bole berjalan punya...yg agak tertarik bagiku ialah..kt tapak kasut tu bole letak nama atau pesaja la yg kita nak cetak...kebanyakkan  nama la...


Inilah yg dimaksudkan ....nampak dalam gmbr aku ni mcm x cantik kan..nampak mcm biasa2 jek..lagik2 yg putih tu...hakikatnya x yer..material dan pattern kasut ini sangatlah cantik..lembut ajer...putih tu mmg cantik...masa sampai aku sangkakan addina belom boley pakai lagik...skali sampai umah terus bg dia test...tgk2 dh bole pakai...ngam2..longgar sketttt ja...

Kasut ni kalau ada mahu cetakan..mmg kena tunggu agak lama la..hanya yg btol2 bole sabar jek bole bt tempahan yer..kalau x janganla yer...

Oh yer sapa2 yang berminat...sila la inbox kesini...bole tgk koleksi2 yg dia ada..

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background