klik..klik..

11 December, 2013

Adinda & Addina yang punyer....

Assalamualaikum.....

Cantik x?cantik x???




Hehehehe..beberapa koleksi tambahan untuk Adinda & Addina...nasib la mereka ni jenis mau memakai...bila dah mau mama pun makin menjadik2..kekekeke...

Beli/tempah di mana???

Beli/tempah disini..kalau ada yg berkenan spt dalam gambar tu..bole order terus...kalau nak request warna pun bole...berpandukan pada pattern2 yg telah sedia ada tu....

Sangat berpuas hati dengan hasil kerja akak ni tau...padat2 dia punya HB..xder pun longgar2 mcm nak jatuh..dengan erti kata lain...x kedekut gam..kekekeke...kekemasan pun sangat puashati...

Kalau nak request warna..x lama pun akk tu buat..dia mintak masa 1 hari jek..mungkin sebab ari tu aku order pun dh malam kan....

No comments:

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI YER.... :):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Text Select - Hello Kitty

background